תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

SimsY

New member
יופי !!!! פשוט יופי!!!!

בדיוק יום אחד אחרי שהוצאתי 3 גבישי חוכמה 5 פלטות של מינרלים ועוד טונה של מוצרים בשביל לייצר את הלפיז סנדלס תראו מה יוצא לי....

SimsY

New member
בוינדיה הכל בא בזוגות - הדור הבא

אחרי שנפלו לי בזומבי לופין 2 אובראולים ללוחם ולקשת אחד אחרי השני ואחר כך נפלו לי שני שני חרבות ושני חניתות דור ההמשך כבר בפתח

SimsY

New member
כן אבל עדיין לא סיימתי את כל

המשימות ב-NLC אז לא קיבלתי עדיין לא מבין איך אני רואה דמויות ממש נמוכות עם הספה הזאת - אלה לא משימות קלות בכלל

deisy

New member
עם עזרה של חברים ברמות גבוהות

אפשר לסיים את כולם... ככה אני עשיתי

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נראה לי ככה כולם עושים

אחרת אין סיכוי בכלל לסיים את המשימות האלה... הן קשות בטירוף.. (שלא לדבר על טוחנות שעות כי כלום לא נופל
)

SimsY

New member
אה אוקיי

אגב מגיע לי ברכות אתמול פעם ראשונה בהיסטוריה שהצלחתי לחסל Death Teddy

SimsY

New member
הציוד החדש שלי שאגב הכנתי לא קניתי

כמובן לא ידעתי שיום אחר כך יפלו לי הסנדלים ואני לא אצטרך להכין אותם....

SimsY

New member
מאוחר יותר אותו יום גם ברלוג החליט לקפוץ עליי

פתאום משום מקום הוא נעמד שם - די נבהלתי בהתחלה כי זה פתאום הוא מופיע שם - שנייה הוא לא היה שם שנייה הוא כן

SimsY

New member
אני חשבתי שברד דרייקס יש יותר שקט

כנראה שלא ... קפץ עליי שם פתאום מנון משום מקום - חבל שמנו עדיין לא ניצל את זכותו הטבעית וההיסטורית לקפוץ עליי

SimsY

New member
ועדיין שום מנו לא התנפל עליי

לא דן ולא אדם אבל מנון גם אחרי במפה אחרת שחשבתי שיהיה יותר שקט כי מה הסיכוי שהוא יופיע פעמיים במפות סמוכות קרה.

MR Lordi

New member
בLeafre...

יש 2 דרכים בLeafre, אז בדרך הימנית נכנסים למפה של הקנטאורים, ואחרי זה יש עוד מפה, ומשם יש כניסה לManon... אני הלכתי לGriffey האמיתי והוא כמעט הרג אותי

SimsY

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אומנם באמצע הפריע איזה סין או דיט אחד שכל הזמן צעק "סיסי פליז" למרות שאני הייתי שם שעה לפניו - אבל מצאתי דרך אלגנטית לסלק אותו מהתמונה
אגב זה היה לעניין שהוא צעק "סיסי פליז" הוא באמת היה כזה סיסי כזה...

למעלה