תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

Don Nirtin

New member
ניר ולינה בטיול בליפרי../images/Emo87.gif

מתווכחים מה זה הדבר הזה- אני אומר דג. היא אומרת ציפור. F5.

Don Nirtin

New member
כדורי גלידה פרוותים סקסיים../images/Emo87.gif

הם היו די קלים להריגה אגב.

Don Nirtin

New member
קנטאורים אדומים ../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif

דווקא הצלחתי להקפיא אחד מהם. אבל אחד מהם נחת על לינה ורצחה אותה. ואני התאבדתי אחרייה.

Don Nirtin

New member
קורינאן שחור../images/Emo87.gif

היא נפלה בטעות לשם אחרי שהכנו יחד צב דרקון כחול. היא מתה שם בטעות. אז אני באתי ונתני לו להרוג אותי. יאמי.

Don Nirtin

New member
שלד של דרקון שוכב לו../images/Emo87.gif

באחד המפות הנסתרות של היער של הדרקונים. אימא'לה.

Don Nirtin

New member
תחנה אחרונה- דרקונים מעופפים אדומים.../images/Emo87.gif

חבל שלא הצלחתי להקפיא. יש להם קסם ממש חזק.
ודווקא רציתי לראות את השלדים המתים האלה...

Don Nirtin

New member
אחרי זה הלכנו לZMM../images/Emo87.gif

מצאנו אותה ב4 ערוצים שונים. לא זרקה כלום המנוולת. ואז החלטנו ללכת לברלוג בסוף סליפי. הוא לא היה בבית- כנראה התבייש לו המתוק.. אז הלכנו להתאבד עם השורים המעצבנים האלה. תמונה אחרונה להיום.

deisy

New member
בכל פעם שאתם מתים, אתם חוזרים לעיר

ומתחילים את כל הטיול מחדש?
וואווו... איזה סבלנות....

Don Nirtin

New member
למה לא?../images/Emo87.gif

היה לגמרי כיף. ותודה לאל שלקוסמים יש טלפורט. לקח לי 5 דקות לעבור את סליפי 3 פעמים כי מתתי בזכות הZMM.

TeenageQueen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

תראו את הבחור ההוא שכתב את ההודעה ואת השיער שלוXDD

Miss Naama

New member
Hiya everybody :D

אני נעמה, בת 15. התחלתי לשחק במייפל לפני איזה שנתיים, עזבתי כי התייאשתי מהבנדיטית שלי [רמה 31] P: לא ידעתי כלום על העלאת סטטים, וגם עכשיו אני לא יודעת יותר מדי ;[ אבל מנסה בנדיטית חדשה. אני פשוט, נו, מתה על בנדיטים O; אז הנה תמונה של הישנה שלי מהרנקינג, כי את השמשתמש הישן שכחתי [וגם את האימייל איתו עשיתי אותה ._.] ;[ הייתי רוצה לשחק בה קצת >: ותמונה של החדשה [רמה 17], עם הסטאטים והציוד. הסקילים הם בינתיים 10 לנימבל באדי ו-12 לדאבל סטאב. אשמח אם תגידו לי אם זה נראה בסדר ואם כן/לא איך כדאי להמשיך O: אגב, רציתי לשאול - בשביל מה צריך פיים? ;; וכל הPQים החדשים...
כשהייתי לפני הרבה זמן, עם הבנדיטית הראשונה אני זוכרת רק את זה שבקרנינג, שאם אני לא טועה ללבלים 25~30 או משהו כזה. תוכלו לתת לי פרטים על PQים לרמה 17 ובאופן כללי? O: תודה רבה. וחג שמח D:!

למעלה