תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

miss_t

New member
תמונות מליפרי../images/Emo70.gif ביקרתי שם שבוע שעבר ../images/Emo140.gif

ממש מגניב שם. הלכתי עם חבר לוחם, הוא מת 3 פעמים במהלך הטיול, ופתחתי לו דלת שיחזור. הגענו ממש עד למפה אחת לפני ההורנטייל!

miss_t

New member
הנסיעה

פעם ראשונה שהלכתי לליפרי. חששתי מROGS...

miss_t

New member
תקיפה ע"י פרצוץ מוזר ../images/Emo163.gif

אותו דווקא היה קל להרוג. רק הוא היה מעצבן, ירק דברים סגולים

miss_t

New member
../images/Emo80.gifכבשים חומות

היו גם לבנות. למרות שלא מתתי במהלך הטיול והחקירת מפות, לא רציתי לתקוף ולהסתכן

miss_t

New member
Blood Harp- הציפורים היפות האלו../images/Emo9.gif

רק שהן מקללות, וכשרציתי לברוח לכיוון החבל זה היה ממש מסובך! לא יכלתי לקפוץ

miss_t

New member
גוש כחול מפחיד ../images/Emo12.gif

כמעט מתתי במפה שלפני היו שם קנטאורים כחולים (בשונה מהאדומים בהתחלה) עם מתקפת קסם. נגמרו לי השיקויים, ירד לי הHP (הMG עשה את שלו עד ה0), והכל נראה שחור פתאום. ניצלתי בנס

miss_t

New member
Red Dragon Turtle- דרקון צב? OMFG?

הצלחתי לפגוע בו. אבל הוא התעצבן והחליט לדפוק על הרפצה. פגיעה של בערך 1000~. נסתי על נפשי למפות הבאות...

miss_t

New member
כנראה דרקון חזק יותר וכתום יותר ../images/Emo12.gif

אמא'לה

miss_t

New member
דרקונים אדומים ../images/Emo190.gif

דרקונים כאלו היו באיזה 3 מפות, 3 פגיעות מהן והיה אפשר למות(גם כMG פועל) שוב מזל שלא היו לאגים.

miss_t

New member
שילוב- עץ אבנים וביצה ../images/Emo12.gif

טעות היה לכוון עליו חץ קדוש. הוא תוקף בחזרה מרחוק. מזל שיש טלפורט. המפלצות שמעל רגישות לHEAL, את זה גיליתי כשניסיתי לרפא את השותף לסיור. ולא- לא הצלחתי להזיז להם חוץ מלעשות להם MOB

miss_t

New member
תמונה אחרונה- מפה לפני ההורנטייל

יש שם דרקון-שומר שמוריד חיים ומעביר אותך למפה הקודמת. הבנתי שצריך להתחפש לדרקון (כנראה ע"י קווסט או משהו) ואז הוא לא מעיף אותך.

zoharshaler

New member
כן יש משימה

צריך להרוג את מנון ולהשיג עוד כמה דברים ממפלצות חזקות.חברים שלי עזרו לי להשלים אותה 125 bishop ו-125 drk . המשימה מביאה 300k exp והופכת אותך ללטאה כזו ואז משגרת אותך להורן טייל.

miss_t

New member
../images/Emo41.gifאלו כל התמונות- מקווה שאהבתם../images/Emo41.gif, ../images/Emo41.gifאלו כל

ד"א יש קווסט כזה לגבי הפיכה לדרקון לפני כניסה להורנטייל [זכרתי שראיתי את זה]

למעלה