תמונות

SimsY

New member
איך זה עם דרקון ?

אני ננעלתי מההתחלה על המיצי הזה בקאש שופ אז לא היה לי ספק שאני אקנה אותו כשאני אוכל

Elizab3th

New member
איך אתם מצליחים להגיע לסכומים כאלו?

בקושי אספתי 1K והמחירים שלי נמוכים יותר משל האחרים.

זה ביוק העניין למשל ....

אם יש לך גלימה שעולה 5 מיל (סתם דוגמא) אתה יכול לימכור אותה ב- 5 אלף קאש... אבל..... אם תציע 3 אנשים יהיו מוכנים ליקנות ממך

SimsY

New member
אפשר גם למכור דברים

שעולים הרבה פחות מהיחס של 1K ב-1 מיל נגיד 1000 דגים ב-1000 NX - כל דג אפשר למכור במקסימום 1K וגם זה אחרי שעות של צרחות בשוק החופשי וזה אומר בסך הכל 100K - אבל אפשר למכור את האלף דגים האלה ב-1K NX שזה יחס הרבה יותר טוב לקבל NX בתמורה לחפצי MESOS

SimsY

New member
יש את הקווסט המעצבן של

לצוד דגים למופי שצריך סך הכל 500 דגים.

SimsY

New member
מחירים

אני מכרתי כבר איזה אלף דגים - כל 100 ב-100 NX מכרתי בובות מקוללות - 100 ב-100 NX גם נמכר יופי סוליד הורן - 100 ב-100 NX - נמכר לפחות 3 פעמים 5 מגילות של אורביס ב-100 - גם נמכר 2 אסתר שילד ב-2200 סה"כ גם בלי מה שקניתי יש לי 10K

שאלה ../images/Emo206.gif בקשר לדרקון

לא ידעתי שכדי להפוך את הבייבי דרקון לדרקון ברמה 15 אני צריכה עוד NX !!!!!!!!!!!! F5 אם אני אשתמש באבן הזו (שעולה אגב עוד 5.5K NX מלבד ה- 12K שעלה לי הבייבי דרקון) ברמה 17 של הבייבי זה יעבוד? או שהבייבי חייב להיות ברמה 15 אחרת זה לא יעבוד? מישהו יודע?????????? חוץ מזה, אני מתה עליו! הוא מקסים.. רק שממש התבאסתי כשמישהי במייפל שאלה אותי אם אני יהפוך אותו לדרקון והעירה את תשומת ליבי שזה תוספת מחיר. חוצפנים הנקסון האלה...................

../images/Emo7.gif מישהו יודע לענות לי ?

ועוד מעצבן זה שאי אפשר להחליט איזה צבע דרקון רוצים והירוק כ"כ מכוער.....

למעלה