תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

נחשו מה?XD

איך זה שתמיד אני מוצאת את זה? בכל מקרה האק חדש!הפעם בנושא הגזענות! לא מעלה יותר תמונות של גזענות!מ-ע-כ-ש-י-ו~ *בדיחה פרטית סופרה עכשיו*

SimsY

New member
אני חושב שצריך להתעלם מזה זה סתם ילדים

הפעם ההיא שהתלוננתי על זה שהם עשו חגגו יום הולדת להיטלר זה סתם היה בזבוז של זמן כי אף אחד לא שם לב גם ככה

Shanny9

New member
היום מישהו התחיל לקלל

שכל הישראלים נאבים ושהיטלר היה צריך להרוג אותנו ובלה בלה תאמת? זה מרתיח

SimsY

New member
מרתיח - אבל אל תשכח

שאלה ילדים - אם חבורה של בני 10 היו עושים את זה אני חושב שזה היה מעצבן אבל לא היינו כל כך שמים עליהם - פשוט צריך להסתכל עליהם כמו שהם לא כאנשים אלא כילדים מסכנים כי הם באמת ילדים ובאמת מסכנים שצריכים תשומת לב.

Elizab3th

New member
היתה לנו אחת כזאת בגילד והיום המאסטר העיף

אותה, באמת מרגיז, היא טענה שהיא שונאת את ישראל כי אף אחד לא יודע לדבר אנגלית, אני יכולה ללמד אותה אנגלית, ההכללות האלו מרגיזות כל כך.

SimsY

New member
כן גם לי היה

נפל עלי עליי ביום מעצבן אז הורדתי לו 12 פיים
- בזמנים כאלה אני שמח שלא הצלחתי להתמיד בדמות אחת עד שהגעתי לקוסם שלי :)

SimsY

New member
לי נשבר מכל זה אז פשוט

במקום שאני יעזוב שהוא יילך - אני פתחתי גילדה משלי.

זה האק של ההצפה הזו, נכון?

פעם בגילד שלנו בברא (לא נראלי שאני אמורה להגיד תשם) אז איזה מישהי הציפה "בוו~" "רוקאוט!" "בוו~" "רוקאוט!" [ככה במשך איזה כמה שעות] ואמרתי לה להפסיק וזה והיא כנראה הייתה AFK .. אז אחרי כמה זמן התנתקתי כעבור שעתיים שוב התחברתי ועדייין!!! (ניר ^^") - המבין יבין ^:

SimsY

New member
מישהו יכול להגיד לי למה

כל הזמן כולם רודפים אחריי במשחק הזה? "זאת לא מחלה - הם באמת רודפים אחרייך"

למעלה