תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

../images/Emo2.gif

הייתי ממש מופתעת כשראיתי את זה.. 30000 fame קראתי באיזה מקום שיש כזאת מטרה במייפל לא?

sapir aloud555

New member
יאפ.

רק מלהסתכל בדירוג של הFame באתר הרשמי, רואים - מלא אנשים השתמשו בהאק הזה, כנראה לזייף שהם האקרים. (מה שלא באמת הלך להם.) (נו, כל הקטע שלרמה גבוהה יש Fame נמוך ואז אנשים צועקים שהשחקן האקר? לא עוד.)

SimsY

New member
כן אבל אם שחקן ברמה נמוכה

כבר הגיע ל-30,000 פיים מן הסתם הוא האקר גם כן - אני רוצה לראות מישהו שלפני רמה 50 הגיע ל-30 אלף פיים

SimsY

New member
זה סתם האקר אחד

יש האק חדש שמעלה לך פיים כאילו אין עוד חודשיים 3 ימים ו-55 דקות.

Elizab3th

New member
מזכיר לי שלפני שבוע בערך מישהו שאל אותי

באנט טאנל אם אפשר להחליף פיים, כשלחצתי עליו הייתי בשוק וראיתי 30,000 פיים והוא שואל אותי "ראית את הפיים שלי?", אמרתי לו שכן והייתי בשוק ושאלתי איך הוא הגיע לכמות הזאת, הוא ענה "בעזרה של חברים", YEAH RIGHT, עכשיו אני מבינה שזה האק.

SimsY

New member
איך חברים ? 30 אלף חברים ???

אנשים כאלה לא לומדים - אם אתה מבצע פשע לפחות אל תתהולל שעשית אותו - אבל מצד שני החסרון במשחק הזה שיש כל כך הרבה ילדים שלפעמים זה ממש לא לעניין.

SimsY

New member
האמת עגול זה אפשרי

כשלי היה 100 פיים ועכשיו יש לי 130 זה אומר שרימיתי ? אני חושב שמספרים עגולים יש יותר מהמ שנראה לנו.

למעלה