תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל)

SimsY

New member
אני חושב שאאוטינג זאת מילה לא מתאימה

זה רק משחק - זה לא משתווה לכאב שבלהוציא מישהו מהארון - זה הקצנה של דבר שהוא רק משחק

ToryMaster

New member
אאוטינג הוא אאוטינג

כמו שלא משווים כאב, כך גם לא משווים חשיפה, עבור כל אחד זה שונה.

SimsY

New member
זהו שזה בסך הכל משחק

וצריך לקחת את זה בפרופרוציות - לא יתנהגו אלייך רע רק בגלל שיודעים עלייך את הדבר הזה או משהו כזה כי ישראל מלאה בדיעות קדומות ודברים כאלה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif הנקודה היא,

שיש כאלה שלא רוצים שישתמשו בך בתור Track בPQ's ויש כאלה שמעדיפים לא לפרסם את זה מהסיבות שלהם.
אני חושבת שצריך לכבד את זה.

SimsY

New member
אין בעייה - לא אמרתי שלא צריך לכבד

אני כולי מכובד :) אני רק אמרתי שלפני שאתם משתמשים במילה תחשבו מה המשמעות האמיתית שלה והאם אתם לא לוקחים את המשחק יותר מידי רחוק.

ToryMaster

New member
זה לא קשור

יש לאנשים סיבות משלהם לרצות לשמור את זהות הדמות שלהם בסוד, ותאמין לי שחלקן לא פחות טובות מזהות מינית בארון. זה עניין של עיקרון מעבר להכל, אפילו בלי להתייחס למה שאמרתי קודם.

SimsY

New member
לא שזאת כזאת נקודה משמעותית

כי סך הכל העליתי נושא שלי הפריע - אבל אני לא חושב שיכולה להיות כאן סיבה שמתשווה לזהות מינית. אי אפשר להשוות בכלל

ToryMaster

New member
אז זו דעתך

אבל לאחרים יש דעה שונה, ואני חשובת שמאוד רצוי לכבד אותה, ולא להגיד שהם מגזימים או מוציאים דברים מפרופורציה, וזה מה שאני הרגשתי מההודעה שלך.

SimsY

New member
אני מכבד פה את כולם

אני רק מציע את דעתי - אחרי הכל בשביל זה יש פורום.

snowman../images/Emo108.gif

הלאג הכי נוראי שהיה לי בחיים, תראו את העיניים של כולם... אני עם הכובע האדום של סנטה ועגילים סגולים של לבבות וזה, השארתי את הגילד כדי שתראו איפה אני :O

One Minute

New member
חחח איזה לאגים ועוד בברואה ~

היו לי לאגים עצומים כ"כ שלא ראיתי שהסנואו מן בכלל שם. פשוט עברתי במפה ועשיתי F2 כי חשבתי שהרגו אותו והדמג' שלו כ"כ נמוךל~

Robinho1

New member
נכנס להם שלג לעיניים

יש עכשיו בברה בch 4 אבל אין לי כוח אליו

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחגיגת כריסמס1

חגגנו כריסמס עם 6 חברי גילדה..D: קישטנו עץ ועשינו מלאמלא שטויות..=] [לאנשים שם אין בעייה עם אאוטינג]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחגיגת כריסמס2

מצאנו דרך יצירתית בהחלט לשים כוכב בראש העץ..D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifכריסמס3

שמות כתובים..D: חעחע כמה נחמד..^^

יפה D:D:D:D:

חחח ראיתי עץ חפציםXDDD ושיקוים ואבנים וחפצים וכיסאותXD כי אי אפשר לקחת XDD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifכריסמס4

צילום משפחתי..3> כתוב שם BLOODY APPLES השם של הגילדה..D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטיקה|מלחמת איש השלג1

אהבתי נורא את הרעיון של האיוונט הזה. לכל צ'אנל יש כמות של 50K שלג לאסוף. בכל פעם שבצ'אנל מסויים מתמלאת הכמות הזאת מופיע איש השלג. לאיש השלג יש 3 צורות. והכפפות אגב מיועשות בשביל לזרוק כדורי שלג על איש השלג- שבעיקרון נופלים מהשמייפם- כמה נחמד וחכם..^^ הצורה הקטנה שלו עושה נזק של 1 כשנוגעים בו, או בהתקפות שלו- הוא זורק עליכם כדור שלג חזרה. הצורה הבינונית עושה נזק של 10 בערך, והמתקפה שלו היא להפיל שלג מהשמיים וגם לזרוק כדורי שלג. הצורה האחרונה והגדולה ביותר, מורידה עד 70 נקודות חיים בלבד, והוא מפעיל התקפה שהודפת אותכם לצד של המסך. הכל נחמד ויפה..^^ תמונה- הוא קטן וחמוד ובקושי רואים אותו כשכל השחקנים מתנפלים עליו-

למעלה