תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אני לא יודעת אם זה שייך P:

אבל זה כן קשור לתמונות, לא מצאתי שרשור יותר מתאים. חברה שגרה בארה"ב רוצה לקנות לי NX (אחרי וויכוח שאני לא יכולה לקבל את זה בחינם, היא ניצחה >< אבל היא הסכימה שאשלם לה במסוס, אני נותנת לה סכום מסוס סמלי) וככה אני רוצה שהדמות שלי תראה -> אני קונה: Water of life בשביל להחזיר את החזיר שלי שמת לא מזמן. כרטיס שיער VIP של לודי. שינוי צבע שיער של לודי. הכרטיס של הפנים (בשביל העינייםP:) של לודי. חבילת הCowboy מהקאש שופ. חבילת Cowboy בשביל חברה (כן). מפתח (נשק P:). אחרי כל זה נשאר לי 600, בשביל איזשהו איוונט. :]

WTF אין יותר גיפטינג P: ../images/Emo109.gif

את לא יכולה לקנות משו לחברה שלך XD רק לעצמך, חסמו מזמן את הגיפטינג D:

sapir aloud555

New member
כן ולא.

ז"א, היא צודקת. אין Gift במשחק עצמו (הכוונה, שאתה שם פריטים בWishlist ואנשים יכולים לקנות את זה בשבילך ע"י לחיצה על Gift) בקשר למקרה שאם היא "תכניס" את הNx לדמות שלך ע"י שם משתמש וסיסמה, זה יעבוד.

לא דיברתי על זה!

אמרתי אין גיפטינג. היא אמרה שהיא רוצה להביא לחברה שלה את הזה.. אז אמרתי לה את לא יכולה להביא לה P: אז לא צדקתי חלקית. צדקתי מלאית DDDDDDDDDDDDDDDD: ייאיי מיי!! XDDD בכלמקרה. אמ. ביי XD

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif מתי הורידו את זה? -_-

ואם הורידו, למה עדיין נשארה האופצייה? ><

sapir aloud555

New member
היא פשוט לא עובדת.

והורידו דיי ממזמן, זה נבע כי היו מלא רמאויות ואנשים שמכרו Nx בשביל מסוס וכד'.

למעלה