תמונות

תודה ליאת!!!../images/Emo87.gif

ומה עם זאתי שחלשה לקרח שאמרת? והבנתי שיש 2 מפות פתוחות למי שאין לו קא. זה מה ששאלתץי אותך אתמול בלילה ולא הבנת

miss_t

New member
../images/Emo140.gif איך מגיעים? הולכים ל NLC

בצד ימין (איפה שהמגדל) יש TAXI חדשה- לוחצים עליה והיא מעבירה אותך לאזור החדש(לא כרוך התשלום) שם יש 2 דמויות עם קווסטים, את הבית הרדוף, ובצד ימין עד הסוף יש עץ שמעביר אותך למפה בה יש רוחות (אין שם סימון של פורטל)

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| תמונותמונות ../images/Emo9.gif

מצטערת אם יש משהו שליאת שמה, פשוט לא עברתי על כל התמונות. בינתיים סיימתי 2 משימות בעיר החדשה (אחת שצריך לאסוף 50 דפים שנופלים ממפלצת חמודה כזאת ^^ ועוד אחד שקיבלתי 1K EXP עליה. צילמתי כל כך הרבה! D: נתחיל בזה, שימו לב לג'לי מגומי ולתלתן שמעלה 100 Accuracy לדקה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| סוס נחמד,

בהתחלה סירבתי לקפוץ מהחבל ולהרוג אותו, הוא נראה כמו אחד כזה שיוריד יותר מהאלישר בLPQ, נכון?
אבל מסתבר שהוא ממש חלש, לי הוא הוריד 3 ו1. צילמתי 2 תמונות, אחת של זה שהוא ניסה להרוג אותי
ואחת של זה שאני הורגת אותו.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| בובות כאלה. D:

חמודות
אבל לא כדאי להתעסק איתן, הן מורידות יחסית הרבה. XD

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| יצאתי למסע צילום שוב פעם P:

אוקי, אלה ספרים מעופפים שאי אפשר להרוג אותם, והם בשביל להציק לאנשים ולהרוג אותם בזמן צייד ג'לי. המ. כן.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| D:

זה אמור להיות.. מפלצת ג'לי מוזרה אבל חמודה
כשהיא הופכת לשקופה לרגע, אי אפשר להרוג אותה.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif|מדוזה| 50-60.

אבל הם נמצאים שם בכמויות וכל הזמן מתעופפים לידך ><

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif כן,

אפשר לתמרן אותם, וגם ראיתי מישהו שפגע בהם היום, אבל הוא הרעיל אותם עם ענן הרעל של עבודה שלישית. הוא הוריד להם די הרבה (כל כמה שניות 2600+), אבל הם לא מתו. O.ם

miss_t

New member
יאפ גמני ראיתי אותו הדבר, ענן רעל שהוריד 3K

אבל הם לא מתו..

US navy

New member
הענן רעל מוריד מפלצות ל 1HP

אז אי סיכוי להרוג אותם... או שאולי יש... HP warior בא אחרי בענן שמוריד אותם ל1HP והורג אותם בתיאוריה זה יכול להיות אמיתי

RoRiL

New member
כן, המיסט לא הורג..

הוא מוריד את החיים ל 1 HP אבל לא הורג. (אבל מנסיון, מתרגלים ^^ )

למעלה