תמונות

ווינגז

New member
תמונות../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, באווירת הפאצ' החדש ובכלל.
שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות, ואם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל)

תמונה 2../images/Emo108.gif

הבוס עושה בערך 2.8-3k נזק לאנשים ב70+ דיי קל, 3.5 mil HP 300k EXP אין לי מושג כל כמה זמן מופיע, אבל לא הרבה, לא יותר מ4 שעות, בטוח

MR Lordi

New member
חזרת לסנייפר? ../images/Emo12.gif

כמה EXP הוא מביא? וכל כמה זמן הוא מגיע?

לא יודע כל כמה זמן אבל 300k EXP../images/Emo108.gif

הזמן לא אמור להיות כל כך הרבה.. ולא ממש חזרתי לסניפר, רק היה פאץ' אז באתי :p

miss_t

New member
תמונות../images/Emo203.gif שינוי שיער וביקור בעיר החדשה

miss_t

New member
שיער ../images/Emo9.gif

הרמתי את הצמות למעלה
הכרטיס היה EXP ככה שלא בחרתי את השיער רוב הכובעים חוסמים את הצמות בצדדים... אז הפכתי למלאכית אחרי זה... לפחות נפתרתי מהפוני המגעיל שהיה XD

miss_t

New member
שמתם לב לאופציית התצוגה החדשה?

רואים את כל הדמויות שקיימות בכל השרתים
אין לי הרבה

miss_t

New member
הכניסה לבית רדוף רוחות../images/Emo121.gif

יש בובות על חוטים - שתי magic claw הרגו אותן, אחרי שהן מתות (בערך 70 אקספי) יוצא מהן ראש מרחף שנותן 115 אקספי. אני 61%

miss_t

New member
פרס מהמשימה

7K אקספי, 8 סוכריות שמעלות התקפה ונפתחת משימה נוספת שצריך לאסוף בה את הסוג שיקוי החדש מכל הצבעים- סגול ירוק אדום כתום ועוד צבא אאל"ט(אין לי תמונה) שימו לב התמונה מאחור כמו בהארי פוטר מתחלפת

miss_t

New member
משימה של סופיר, היא מחפשת את הבובה שלה ../images/Emo12.gif

יש יותר מידי מפות..... היה קשה למצוא אותה..... אני 70%

miss_t

New member
עוד מפלצות חדשות - סוס ו-2 סוגי רוחות

הרוחות נותנת 335 EXP ורגישות לHEAL
הסוסים בסביבות ה 115 בנוסף יש קופאסות סגולות שדי קשה לראות אותן מאחורי העמודים, מהם יוצא ליצן

miss_t

New member
קווסט של ludimila

היא די רעבה
מאחוריה ומצד שמאל של המסך אפשר לראות את הליצנים (אלו שיוצאים מקופסא)

miss_t

New member
אחרון להיום- הספריה

בה יש את הReport page שמבקש הבחור שמחוץ לבית רדוף רוחות. בספריה יש ספרים מעופפים בלתי פגיעים (עושים עליהם MISS MISS) והם מורידים רק 1 לHP בעיקר הם מפריעים להרוג את היצורים הירוקים שמפילים את הדפים שצריך למשימה. בתמונה הזו אפשר לראות את ה4 צבעים של גומי שצריך למשימה אחרת שציינתי למעלה. הצבע האדום הכי קשה למצוא....... כשאסיים את המשימות אעדכן על הפרסים.

למעלה