תמונות

Secular

New member
תיזהר!!

דניאל יחסום גם אותך בפורום מתופפים,עין תחת עין,טויטה תחת סיטי טאוור ומתופפים תחת גורדי שחקםי

TheIllustrator

New member
לחלוטין לא!

הוא מואר היטב... נכון, אבל לא יותר טוב מהפרזידנט, וגם עזריאלי והלוינשטיין מוארים טוב יותר. מגדל טויוטה הזה הוא פשוט מחפיר! (בא נאמר, דניאל, שבמקום מגדל טויוטה הייתי בשמחה מסכים שיבנו עוד מגדל הראל אחד! LOL
)

Secular

New member
אממממ

מגדל טויטה מואר באופן יוצא מן הכלל,ועדיף שלא יבנו עוד מגדל הראל אחד כדי שלא יתמוטט על הנוסעים האיילון!!

danezeq

Member
לא רק שהוא מואר הכי יפה

אולי אם הוא לא מואר הכי יפה אז הוא פשוט - הכי יפה! כי בלילה הוא כ"כ יפה!!! סיטי טאוור משעמם - והאבן הוורודה נחמדה- זה הכל
ואגב - אם אתם רואים את ההודעה הזאת עכשיו - כנראה שליאור הוא ברברן מהתחת שלא יודע לחסום!

TheIllustrator

New member
א-ו-ר-ג-ז-מ-ה!!!!!!!!!!!

ווווואוווו!!!!!!!!!!! מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עמרי, תמונה גדולה!!!!!!!!!11 כבר שמון זמן רציתי לצלם את הגייט כשהוא נראה כך... איזה יופי! מרהיב!!!!!!!!! אגב, למה לא עשית זום רק עליו וצילמת גם את האיזור?
(הגייט במרכז מרהיב, כל שאר הסביבה מאכזבת)

Secular

New member
לא הספקתי לעשות זום...../images/Emo10.gif

הרכבת נסעה מהר מדי, אכן יצא לי פה תמונה לא רעה בכלל!

kyle

New member
יואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ענק! פיצוף! (לא במובן המילולי
של המילה...) מצוין! מזג אויר מושלם! (אלא אם ירד שלג, מה שממש שלא הגיוני באזור...) אני מקווה שאסף יחזור מהר ויוכל לשים את התמונה!

Secular

New member
תודה../images/Emo9.gif

אכן,יצא לי בפוקס לצלם מזווית טובה מהרכבת

Secular

New member
צילמתי אותה מהפרוזדור של הרכבת...

אולי בגלל זה היא קצת נפלה

TheIllustrator

New member
וידוי!

לא רק שאני איש של חורף... אני גם חייב להתוודות! זכוכית המראה היא כאין וכאפס בירחי הקיץ, לעומת ירחי החורף! ראו כמה מרהיב הוא הגייט, הפרזידנט ואחרים(אפילו שח"ף שמאחור), לכשהשמיים אפורים וקודרים! יצירת אומנות!

Secular

New member
אני גם איש חורף!!

אני גם נולדתי בינואר,אז בכלל יש לי סיבה טובה... אבל הרקע השמימי המועדף עליי הוא ללא ספק שקיעה!! ועליך??

TheIllustrator

New member
צודק! שקיעה קייצית ואפור חורפי...

ובנינו, אני גם אוהב בקרים, לילות, צהרים ומה לא... השמים זו יצירת אומנות משתנה. אני מטורף על משחקי אור וצל ועל גווני שמיים.

Secular

New member
הא,ועוד משהו...

אני אוהב שמעונן,ומבצבצות כמה קרני שמש מהעננים,זה ממש מרהיב. שעשיתי נסיעת בכורה לירושלים ובחזרה שבוע שעבר,בדרך חזרה יצא לי לראות את עזריאלי והגייט ברקע שמימי כזה,חבל שלא הייתה לי אז את המצלמה!

למעלה