תמונות

Secular

New member
תמונות../images/Emo13.gif

אז הנה התמונות שצילמתי לפני שבועיים מהרכבת... הרבה תודות לדניאל,שעזר לי להעביר את התמונות עם היו-אס-בי,הכל בזכותו!! דניאל,קבל צל"ש!!! נ.ב: עוד תמונות בקרוב.!

TheIllustrator

New member
תגיד...

עדיין לא העיפו את שלטי הבד המגוכחים הללו מראש המגדלים!? הם כבר שם אולי שנה או יותר... והבניינים האלה גם לא נראים לי מאוכלסים משהו.
פרוייקט תמוהה! ושאלה לסיום... למה יש כ"כ הרבה "ג´אנק" בתחתית התמונה?

Secular

New member
צילמתי את זה מהרכבת...

כך שזה בלתי אפשרי להיפטר מכל הזבל למטה,אבל נקווה שאת הזבל יחליפו עשרות מגדלים גבוהים! לגבי שלטי הבד,יש לי פתרון,בואו כולנו נקנה את הבניין ונסיר את השלטים, יש לך במקרה 3 מיליון דולר להלוות לי??

Secular

New member
חחחחחחחח...

אומנותי?? הפכת אותי לאומן?!?! אגב,אתה אוהב תמונות שחציהם התחתון אוטנטי ומלא בבתים ישנים?? אני קצת!!,בעיקר אם הבתים הישנים משופצים

TheIllustrator

New member
זה באמת תלוי בתמונה

ואם הצלם התכוון לצלם את ה"לכלוך" היפה בתחתית התמונה. עם זאת, לא נראה לי שאתה ממש ניסית לתפוס את תחתית התמונה... זה פשוט יצא כך, לא?! (ובכלל, תמונות מגדלים שנלחו תוך כדי נסיעה, בלית ברירה, לא יכולות להיות אומניותיות... מה לעשות!
)

Secular

New member
צודק...

התחתית נתפסה בלית ברירה,מה לעשות?!?!
אני לא יכולתי לטפס על גג הרכבת ולצלם את הכל!! אבל התמונה בל זאת כוללת אלמנטים אוטנטים שמקרינים מציאות קודרת בין הפער של המצוי והרצוי בת"א....

TheIllustrator

New member
מגדל ארור!

כ"כ נורא בכיעורו של הצד הדרומי!!! מה זה האבן הזאת והחלונות הקטנים והשקועים!? זה מבחיל! ואגב... למה יש לבניין טויוטה אריחים בצבע טורקיז מזעזע!? זה נראה כמו איזה מסגד בלב קהיר! פשוט בניין מכוער... בושה לארכיטקטורה הישראלית!

Secular

New member
מה פתאום!!!!!!!

זה בניין יפהפה!!! העיצוב של החלונות הכחולים המבריקים מוסיף הרבה!!

danezeq

Member
מה????????

אני מזכיר לך שוב: לדעתי זה אחד משלושת המגדלים הכי יפים בארץ לדעתי והכי מקורי ומואר הכי טוב (מקום 1) - (מקום שני הוא הפרסידנט) כבוד גדול לארכיטקטורה הישראלית!

Secular

New member
כנראה ליאור התבלבל...

טויטה היא היפנית מספר אחת בעולם
בכל מקרה,הבניין יפה גם בלילה וגם ביום,ובעיקר מנתיבי האיילון.

danezeq

Member
לפי דעתי (אני עומד להיחסם ../images/Emo10.gif)

טויוטה שם בכיס הקטן את סיטי טאוור
(ברצינות)

Secular

New member
צודק../images/Emo13.gif

טויטה מבחינת הייחוד האדריכלי הוא פי אלף יותר מאשר הסיטי-טאוור

danezeq

Member
עכשיו גם אתה תיחסם!

עמרי אנחנו צריכים לחשוב על להקים פורום גורדי שחקים חדש

TheIllustrator

New member
אז כנראה שלא תתרגש יותר

מדי, מאחר ואני חוסם גם אותך - אוייב!!! LOL
מה יש לכם, יא תולעים... מי אתם שתאמרו על הסיטי טאוור דברים כה מרושעים!? איך בכלל אפשר להשוות בין נפיחה ארכיקטקטנית כמגדל טויוטה, בלי טיפת ייחוד... סתם בניין עם צד זכוכית "סביר" ועוד צד אבן כ"כ מגעיל, שממש לא משתלבים יחד! בניין טויוטה נראה כמו איזה בניין מירושלים... מה זה האבן הצהובה הזאת? מה הם החלונות הקטנים הללו? ומה זה הטורקיז המזעזע??? ומבחינת שאר רוח וייחוד ארכיטקטוני, הסיטי טאוור משפיל את מרבית המגדלים בארץ, במיוחד את מגדל טויוטה! כל הרעיון של הסט-באקס היחודיים, גג הפירמידה, ציפוי האבן הוורודה... הכל כ"כ ייחודי בנוף האורבני הישראלי! את הסיטי טאוור אפשר לשים במרכז מנהטן וגם שם יאהבו אותו, את מגדל טויוטה אפשר לשים בשכם וגם שם יתעלמו ממנו. אין מקום להשוואה ביניהם!

Secular

New member
יש ועוד איך...

הסיטי טאוור הוא אולי יחודי בנוף האורבני הישראלי,אך אינו יחודי כלל מבחינה בינלאומית וחסר חיים!! אני אוהב בניינים היי-טקים,ולא חורבות ניו-יורקיות... והציפוי הזכוכיתי הכחול אכן עושה את שלו,ומעניק חזות מודרנית לעיר... ושרק ימשיכו כך!!!

TheIllustrator

New member
חברים יקרים...

מאחר ודניאל העז להתחצף ולערער על מקומו של מלך המגדלים בארץ, נאלצתי לחסום אותו! LOL
שלום ולא להתראות דניאל... עד שתחזור בך מדבריך המרושעים!
צורר!!!

למעלה