תמונות תמונות

lizard

New member
תמונות תמונות ../images/Emo13.gif

אז זהו,סוף סוף חזרו התמונות מהפיתוח והיה לי זמן לסרוק אותן למחשב
מצטער על האיכות הירודה...בפעם הבאה אני לא זז מהחוף ללא מחשב צמוד ומצלמה דיגיטאלית
ולכל מי שחושב שאני מגזים, לחשמלאי (שהיה 9 חודשים על האוניה אגב) היה נייד שהוא קנה בסינגפור,2 צורבים (אחד בנייד והשני עם כבל USB) מצלמת ווידאו דיגיטאלית,2 DVD,טלוויזיה ועוד כל מיני דברים. אז גם אני רוצה
מיכה

lizard

New member
אז נתחיל...

תמונה ראשונה - הקבינה שלי. לכל מי שחשב שאני אהיה בתא צר וקטן (אני בעיקר חששתי...), הצוערים בZIM ADRIATIC נמצאים בתא של קצין המכונה השלישי (לו יש תא אחר) זה אומר מקלחת+שרותים אישיים ודי מרווחים. סלון ושולחן עבודה. חדר שינה עם מיטה זוגית. בעצם,כמו מלון 3 כוכבים טוב

lizard

New member
שכחתי פרט חשוב מאוד !!!

החלון פומה כלפי החרטום. והוא ישן נורא. כשפתחתי אותו נשברו הצירים (כולם מזה התעצבנו עלי..חבל"ז) כשהרתך בא לתקן נקרע הצינור גז,התחילה אש על הסיפון...זה היה קטע מזה מלחיץ
אבל הכול הסתדר לטובה ולי הייתה הקבינה היחידה שפתיחת חלון בה לא יכולה לגרום לנשירתו מגובה של 3 קומות לסיפון

lizard

New member
הונג קונג,היית או שהיה זה חלום...

אז ככה... הונג קונג היה הנמל השלישי שבו היינו (חיפה לא נחשב...) בפעם הראשונה לא יצאתי מתחומי הנמל אלא הלכתי לSEAMEN´S CLUB. שם שלחתי לכם הודעה לפורום (מי שזוכר...)

lizard

New member
פוסן - הנמל האחרון

לפני חציית האוקיינוס השקט (שהיה מאוד שקט...) לצערי (וטימטומי) הרב לא יצאתי מהאונייה. די הפסד כי אמרו לי שרחוב טקסס ממש אטרקציה. ושמחירי מעילי העור ממש זולים שם...נו טוב בפעם הבאה

lizard

New member
וונקובר.....

היה מזג אוויר נפלא
אחרי 12 יום בים סוף סוף רואים נמל (פיצי...) ישר מסתערים על ה SEAMANS CLUB ומתחילים לבזבז כסף. היה מצרי שלקח אותנו לעיר וגם מכר לנו כרטיסי טלפון (10 דולר ל150 דקות...) בהתחלה הלכנו לריצמונד לSTRIP BAR,אבל ב12 וחצי בלילה החלטנו ללכת לוונקובר עצמה (חצי שעה נסיעה). הגענו לעיר והתחלנו להסתובב קצת. בסוף מצאנו מועדון בשם רוקסי שבו רקדנו והכרנו בחורות
היה נורא משעשע לראות את הבוסן רוקד
חזרנו לאוניה בשעה 3 וחצי בבוקר בלימוזינה
מה שכן,כל הנהגי מוניות שם פאקיסטנים,ככה שהיה חשוב שלא לומר שאנחנו (אני והקצין מכונה השני) ישראלים,אז לזמן מה הייתי טורקי
למחרת נסענו לריצ´מונד שוב כדי לקנות דברים. בסה"כ היינו בקנדה 3 ימים.

lizard

New member
סיאטלללללללללל !!!!!

כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה....הרבה
לקח לנו יום להגיע מוונקובר לסיאטל (בערך 400 מייל) שם עגנו ליומים וחצי. ביום הראשון יצאנו לSEAMANS CLUB ומשם הלכנו לחפש מסעדה. אחרי שיטוטים רבים הגענו לקו החוף ושם מצאנו מסעדה שאכלנו בה סרטנים לובסטרים צדפות שרימפסים ועוד ועוד.... אחר כך הלכנו לחפש מקום לרקוד בו. עכשיו, הבעיה היא שלא היו לנו תעודות מזהות,רק את הפס מהCOST GAURD. אז כמה מועדונים לא הכניסו אותנו,בסוף מצאנו אחד שכן. אבל....בשעה 2 וחצי בבוקר סגרו אותו !!!!!!! התחלנו להסתובב לחפש מועדון אחר אבל בכולם כבר לא הגישו אלכוהול וסיגריות..אז מה זה שווה ??? חזרנו לאוניה... למחרת הלכתי לחפש אינטרנט קפה בקניון די ענקי באיזור. אחרי 4 סטארבקס התייאשתי
אבל בסוף מצאתי גישה למייל ברדיו שאק. אז חצי צרה
לא קניתי כלום כי המחירים היו גבוהים לי (למה לקנות שם כשאפשר בסרי לנקה,גם ככה הכול מגיע משם
) חזרנו לאוניה ואחרי כמה שעות התחלנו את החציית אוקיינוס לכיוון פוסן...

lizard

New member
על האונייה ../images/Emo13.gif

אז ככה, מדובר באוניה באורך של 240 מטר (קצת פחות) גובה של 53 מטר (12 מטר מתחת למים בדר"כ) ורוחב של 36 מטר. מהירות מקסימלית של 25 קשר,אבל אז המנוע צורך יותר מ100 טון (!!!!!!!) דלק ליום. חדר המכונות מתפרש על 5 קומות בערך (יותר גדול מהבית שלי),המנוע על 3 קומות. צריכת שמן היא משהו כמו 23 טון.... 35 אלף כוחות סוס (BHP או משהו כזה,אני לא בקיא כל כך) בקיצור,מקום ע-נ-ק-י !

lizard

New member
מישהו רוצה לעשות לזה פריימינג ?

וזה רק קצה הקרחון
יש עוד 3 קומות ממתחת.... היה חם מידי אז לא טרחתי לצלם (יש לי סרט על האוניה וזהכול נראה שם...חחח) בים האדום להיות בחדר מכונות זה כמו להיות בסאונה...איום ונורא (בקצה הימיני של התמונה אתם רואים את קצה הארובה...הדבר המתכתי)

lizard

New member
חברי הדרקון אליאס ../images/Emo13.gif

סתםםם הוא לא דרקון... יש לי חבר בהודו נה נה נה נה...חחח טוב האמת יש לי כמה
כל הזמן היו לנו צחוקים ביחד....בייחוד כשנסענו בנמל שנחאי לעיר הקרובה על אופנועים. הסינים ניסו לסדר אותנו והפרידו בנינו..היו קטעים....

למעלה