בשוטטות באתר נשואים טריים מצאתי תמונות שרלוונטיות לנו ולזיו במיוחד. אני מקווה שאני עושה קישור נכון (זו הפעם הראשונה) ואם לא אז אשמח אם מישהו יכנס לשם ויעביר תמונות הנקה.
כשרק פתחנו את הפורום העלתי את הרעיון של אלבום תמונות של יונקי הפורום שיהיה במתכונת סגורה שרק בעליי הרשאה יוכלו לצפות בתמונות. מיותר לציין שהרעיון לא התקבל באהדה. אני שוב מעלה את הרעיון הזה כיוון שלדעתי זה רעיון ניפלא - יהיה לנו אלבום תמונות מקסים אבל אינטימי שלנו ללא עינים חטטניות של זרים. הרשת כיודע היא מקום פרוץ ולא רק אנחנו צופות בתמונות האילו... האם יש היענות הפעם לכך? אם כן אתן מוזמנות לכתוב כאן.
אני מצרפת תמונה שלנו. יש לי עוד, עם תנוחות הנקה שונות ומגוונות שאני לא מעזה לפרסם כאן כי ניתן לזהות בהן אותי או את עידן. אם אפשר יהיה להיכנס רק אם הרשאה, אני מניחה שלא תהיה לי בעיה לפרסם אותן. התמונה המצורפת צולמה לפני חצי שנה בערך, באמת הגיע הזמן לצלם שוב.
יש לי רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ענבל, יש לי אפשרות טכנית להפוך את כל התמונות לשומר מסך, כך שמי שתרצה, תוכל להוריד את שומר המסך אליה למחשב. אני אפילו יכול להוסיף שיר/שירים ברקע - לתפארת מדינת ישראל. מה דעתך/דעתכן? חג שמח
לאתר החדש של ליגת לה לצ´ה, בעברית, דרושות תמונות. אם למישהי יש תמונות (צנועות) שלה מיניקה, ומסכימה לפרסמן ברשת - שתיצור אתי קשר. אפשר גם בלי לפרסם שם מי המצולמים, כמובן.