מאתרים באינטרנט...
M Mandyִ New member 28/2/03 #25 ../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifאוף איזה באסה שאני צריכה להיות בלונדינית כדי להתחפש לסינדרלה!! אבל כל הכבוד על התמונות! יש לך תמונה של מלחית?
../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifאוף איזה באסה שאני צריכה להיות בלונדינית כדי להתחפש לסינדרלה!! אבל כל הכבוד על התמונות! יש לך תמונה של מלחית?
S ShirShir New member 1/3/03 #27 מנדי- מה הבעיה? פאה, צבע, שטיפה, צבע נשטף מיוחד לפורים... מה שלא עושה הטבע - עושה הצבע!! אני אחפש לך מלחית...
מנדי- מה הבעיה? פאה, צבע, שטיפה, צבע נשטף מיוחד לפורים... מה שלא עושה הטבע - עושה הצבע!! אני אחפש לך מלחית...
M Mandyִ New member 1/3/03 #29 ../images/Emo42.gif../images/Emo113.gifוואי תודה!! אם תמצא זה יהיה טוב.. לגבי הבלונד- אני לא אוכל בחיים להיות בלונדינית, צבע העור שלי הוא מוקה.. זה יראה מזעזע
../images/Emo42.gif../images/Emo113.gifוואי תודה!! אם תמצא זה יהיה טוב.. לגבי הבלונד- אני לא אוכל בחיים להיות בלונדינית, צבע העור שלי הוא מוקה.. זה יראה מזעזע
S ShirShir New member 1/3/03 #35 מנדי יקירתי, קודם כל הרשי לי לתקן לך טעות קטנטנה - כתבת "אם תמצא זה יהיה טוב" - אז יש לי חדשות: אני בחורה!! לגבי הבלונד - OK - אני מסכימה איתך! וותרי על זה! ולגבי המלחית,הנה!! (באתר הזה תמצאי גם מלח, ואולי מזה תקבלי השראה..)
מנדי יקירתי, קודם כל הרשי לי לתקן לך טעות קטנטנה - כתבת "אם תמצא זה יהיה טוב" - אז יש לי חדשות: אני בחורה!! לגבי הבלונד - OK - אני מסכימה איתך! וותרי על זה! ולגבי המלחית,הנה!! (באתר הזה תמצאי גם מלח, ואולי מזה תקבלי השראה..)
M Mandyִ New member 2/3/03 #37 ../images/Emo29.gifמצטערת על הטעות!! ותודה רבה!! רק שאני לא מוצאת את הכובע!!
T the saiyan prince New member 28/2/03 #21 מאתר תחפושות את רוצה אני יכול לפתוח שרשור של 3 עמודים של תחפושות יש אתרים עם ימבה תמונות
S ShirShir New member 28/2/03 #22 תגיד, אתה לא יכול לפרגן קצת? או פשוט לא לענות? ואגב, כמובן שתשובתי לשאלה היא: גם מהאינטרנט כמובן..
S ShirShir New member 28/2/03 #23 ואם גם לך יש.. כ"כ הרבה תמונות, למה אתה מחכה? תחלוק איתנו, פשוט תפרסם אותן כאן...
E effigy New member 1/3/03 #30 תיקון קטנוני אין יצר כזה סופר וומן.. זה (התמונה) גירסה שמרנית לסופרגירל
T The Charmd One New member 1/3/03 #31 זאת ג'יני..../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif התחפשתי אלייה בעצמי לפני כמה שנים...יצא ממש יפה, אבל התמונה הספיצפית הזאת לא ממש עוזרת כי הבגדים פה קלים מדיי לחורף...לא?
זאת ג'יני..../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif התחפשתי אלייה בעצמי לפני כמה שנים...יצא ממש יפה, אבל התמונה הספיצפית הזאת לא ממש עוזרת כי הבגדים פה קלים מדיי לחורף...לא?