תמונות של שחקנים

OnlineOne

New member
תמונות של שחקנים

הורדתי את החבילת תמונות ורציתי להוסיף חלק מהתמונות של המנג'ר הקודם לשחקנים שקופחו השנה ולכמה צעירים שלי. למרות שניסיתי לשנות את שמות הקבצים או להכניס אותם לתיקיה של התמונות החדשות (שעובדות) המשחק בכל זאת לא קרא אותן. הבנתי שיש משהו עם קונפיגורציה, הורדתי את הקונפיגורייטור ונתקעתי. מישהו יודע איך בכל זאת אני יכול להעלות תמונות בעצמי למשחק? המון תודה!

Asify

New member
הסבר

כנס לאחת מתיקיות התמונות שיש לך (ועובדות). תחפש שם קובץ שנקרא config.xml ותפתח אותו בnotepad. הקובץ config אחראי להגיד למשחק לאן לטעון כל תמונה ומאיפה. עכשיו תרד קצת לאמצע הקובץ ותשים לב שיש תבנית שחוזרת על עצמה: <record from="114896" to="graphics/pictures/person/114896/portrait"/> כלומר <record from="[file_name]" to="graphics/pictures/person/[player_id]/portrait"/> בקיצור מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף עוד שורות כאלה ולערוך אותן בהתאם לקבצים שאתה רוצה להוסיף למשחק. אם אתה צריך עוד הסבר שלח לי הודעה פרטית או באייסיקיו.

OnlineOne

New member
wow תודה

המון תודה. ההסבר נראה מספיק מפורט כדי שאני אסתדר בקלות. יש תוכנה/דרך לעשות את זה יותר זריז? אני מפחד להתאבן מול המחשב עוד לפני שאני אספיק אפילו להנות מזה :)

Asify

New member
יש תוכנה שנקראת fmxml

שזו תוכנה שיוצרת לך אוטומטית את הקובץ config.xml בהתאם לתמונות שיש לך http://www.sortitoutsi.net/fm2006/index.php?page=downloads&area=file&fileid=214 עדיין אני ממליץ לך לעשות את זה לבד ידנית, לפי מה שכתבתי מקודם... אתה תראה שזה ממש קל (ואם לא תסתדר, דבר איתי)

OnlineOne

New member
אני עושה לבד...

פשוט יש לי בערך 10,000 תמונות ונדמה לי שאם אני רק אנסה אני עוד אמות מול המחשב. התוכנה הזו עובדת גם על 2007? המון תודה.

Asify

New member
כן, גם על 2007

אה, אוקיי...עם כמות כזו גדולה אתה חייב את התוכנה חח חשבתי יש לך כמה תמונות...

למעלה