תמונות של מטופלת.

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

avorly

New member
qt1 ,

תודה רבה
חברים- לנתחחח...... qt1, בפעם הבאה נסי לצלם את כפות הרגליים ממש ממול, אפילו כל כף רגל בנפרד; ככה יהיה קל יותר לראות, ולא נצטרך לשאול אם קיימים רברים מסויימים בגלל זווית הצילום. שוב-

*g99

New member
קשה לי לראות את כף הרגל בברור,

חשוך מידי

אני אנסה...

היי, אני אנסה: טיפוס רגשן, הרבה רגשות שמציפים ומאטים את ההתקדמות. יש נסיון לחפות על העשיה הדלה על ידי שליטה, אך היא באה ממקום חלש. קיימת סגירות וחוסר בטחון עצמי. יש חולשה של איזור הבטן ואולי גם הגניטליה, למשל כאבי מחזור משמעותיים לפני תחילת הדימום. באופן כללי - תחושה של תקיעות, חוסר תנועה קדימה + חולשה.

qt1

New member
אורלי אני אנסה לצלם שוב היום ולקסם

.......... נראה לי שהצלחת לאבחן ממש מצוין , אפילו כתבת דברים שלא חשבתי שיעלו עליהם בתמונה ועוד בתמונה חשוכה...
אני אנסה להביא תמונות ברורות יותר בהמשך הערב-לילה... אגב למי שרוצה מזלות היא בת מזל עקרב ,אם שלומי יראה אולי הוא יוכל לעשות איזושהי אבחנה שלא חשבתי עליה. תודה לבינתיים ושבת שלום

csh018

New member
שבוע טוב לכולם

הי QT1 אני אבחן תמונה תמונה בחורה עם זו רגליים על הקרקע. הם קצת אדומות חשש ללחץ דם גבוה( צריך לבדוק כליות) ואולי גם אופי כזה. בהונות רגל שמאל סגורות לא מאפשרת דרור למחשבות. יכול להיות שסגרה מחשבות (רעיונות) בגלל גוף חלש, כאשר מסתכלים כללית על הרגל היא נראית סחוטה עייפה משהו לא מתאים לבחורה בת 30. אדם פרקטי - אצבעות בשרניות בכריות. כי העולם המעשי שלו כ"כ חזק שהוא לא נותן לרוח לעשות לו בלגן. עפ"י סימני הגלים על פני הרגל הרבה גלים (צריך לבדוק גם טונוס) כנראה שהיא בחורה מאד רגישה ומאד אינטואיטיבית, במהות שלה היא חשה דברים. יכול להיות שהיא לא יכולה להגיד זאת ברור, אבל היא מרגישה היטב. זרתות מכופפות חוסר ביטחון עם עצמה. בעיה בדו-שיח - או שאני לא יכולה לשמוע, או שאני לא יכולה להשמיע. ביחסים הבינאישיים זה יותר קשה, כי זו אינטימיות כלומר יש כאן בעיה בלהגיד מה אני רוצה – ואז התסכול גדול. זרת מכופפת אומרת שהכתפיים שמוטות –עומס בגב עליון. עפי התמונה רואים גם עומס בגב תחתון, מערכת וגינאלית "סוערת", טחורים. עד כאן להלילה נמשיך מחר עם כל תמונה ותמונה לילה טוב שלומי

qt1

New member
בוקר טוב לכולם , אני המטופלת.../images/Emo42.gif

csh018 - אני עונה לך על האיבחון . קודם כל קלעת בול לגבי המצב שלי כרגע , למעט רגליים אדומות ולחץ דם גבוה ( יש לי לחץ דם נמוך ). נכון שאני נותנת לעולם המעשי כרגע במה , למרות שאני מתאווה להתחבר לעולם הרגשי ולתחושות שאין לי הסבר להם. ונכון שאני מתוסכלת ביחסים הבינאישיים . כמו כן אני אומנם בת 30 אבל מרגישה כמו בת 60 לפחות. הייתי רוצה שתמליץ למטפלת שלי איך לעבוד על הרגליים שלי ולהחזיר אותי לאיזון שאני כה מתאווה לו.נ.ב. ישנם עוד דברים שלא אובחנו , קיוטי מבקשת ממני לא לציין על מנת שכל מי שלומד יוכל לקבל הזדמנות לאבחן גם. תודה על האיבחון ויום נעים
. אור.

csh018

New member
שלום לQT1 ולאור../images/Emo24.gif על האומץ

אמרתי בתחלית האיבחון שהוא כרגע על סמך תמונה מס' 1 בלבד. וראתי בהמשך עוד תמונות וכבר במבט ראשון יש דברים נוספים, אך כמו שQT בקשה, אני כרגע לא מוסיף אני נותן גם לחברי להוסיף. לגבי טיפול : חובה לחזק את הגוף הפיסי חוץ מרפלקסולוגיה לבדוק תזונה, פעילות גופנית לא תחרותית אלה בונה ומחזקת. ברפלקסולוגיה ליצור גמישות שתביא לגמישות פיסית ומחשבתית חיזוק כל החלק התחתון, מערכת מין,ועם התחזקות החלק התחתון להתחיל לעבוד גם על עולם הרוח לפתוח לשחרר. ולך באופן אישי אני רוצה אומר לא לוותר ואת גם יודעת על מה מי ולמה. בהצלחה לך אור האמיצה ולך QT1 תמשיכי כך כל הכבוד שלומי

qt1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

זהו? לא להמתין לעוד נסיונות לאבחן? אורלי מה את אומרת?... שורה תחתונה אני צריכה תוכנית טיפול כי יש המון נושאים ואני לא ממש יודעת במה להתמקד, רמז-מתלוננת על כאבי ראש חזקים , אם תבחרו לא להגיב , כתבו לי ואני אשתף אתכם במה דברים אמורים לפחות מבחינתה וגם מה אני הצלחתי לחוש במהלך הטיפולים בה אוקיי? תודה ויום נעים לכולנו

qt1

New member
../images/Emo51.gifשלומי, אני מקפי../images/Emo78.gif

לפני שאני מתחילה לעבוד בדרך זו או אחרת ,הייתי מאוד רוצה לראות מה שאר חברי הפורום כותבים... אורלי אם לא קשה לך גם כן להביע דעתך על התמונות , אודה לך מאוד , וגם כל מי שלא הגיב, נראה לי שאפשר ללמוד הרבה מהתמונות ולמדתי מכם הרבה בנוגע למטופלת אור. אגב, איך ראית שהיא לא חיה כמו בת 30 ? כיצד זה מתבטא בכף הרגל? אשמח להבין... ושוב תודה על המסר , ליל מנוחה לכולם

למעלה