ג'ייסון
מ מKה אפורה New member 8/8/05 #60 למה לעשות את זה? את תוקעת ספויילר בתוך ההודעה ואפילו לא מודיעה. זה מציק.
J J e s s e New member 8/8/05 #61 חחחח מה מציק? אמרתי עוד מההודעה הראשונה מותק שהשרשור יכל ספוילרים ועוד שמתי את הסימן של הספוילר בתוך ההודעה מה את עוד רוצה???
חחחח מה מציק? אמרתי עוד מההודעה הראשונה מותק שהשרשור יכל ספוילרים ועוד שמתי את הסימן של הספוילר בתוך ההודעה מה את עוד רוצה???
© © h i l a © New member 7/8/05 #54 סת הכוסון ../images/Emo99.gif ווויייייייי מאיפהה השגתת אתתת התמונוותתת??????? אני מחפשתתת שבוע שלך ומצאתי רק תתמונה של כולם ביחד תגלי לי בבקשה [אה ואם יש לי חתימה מפגרת בסוף ההודעה אל תתיחסי, אין לי כוח למחוק.. :S
סת הכוסון ../images/Emo99.gif ווויייייייי מאיפהה השגתת אתתת התמונוותתת??????? אני מחפשתתת שבוע שלך ומצאתי רק תתמונה של כולם ביחד תגלי לי בבקשה [אה ואם יש לי חתימה מפגרת בסוף ההודעה אל תתיחסי, אין לי כוח למחוק.. :S
J J e s s e New member 7/8/05 #27 ג'ון- שעף כבר! ואם מישהו סתם רוצה לדעת מה ההבדל בין הג'ון הזה לראשון ששמתי זה שלזה קוראים ככה:Jhon ולקודם Jon חחחחח
ג'ון- שעף כבר! ואם מישהו סתם רוצה לדעת מה ההבדל בין הג'ון הזה לראשון ששמתי זה שלזה קוראים ככה:Jhon ולקודם Jon חחחחח
M M a m u s h k a New member 7/8/05 #51 למה מזל?! הוא כזה חמודדדדדד.. דווקא אני אהבתי אותו והיו נראה לי עוד איזה 2 שעפו שאהבתי
J J e s s e New member 7/8/05 #33 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif עכשיו אני ירשום לכם מי עף בתכנית הבאה (למי שרוצה סתם לדעת): רון סת' בעוד 2 תכניות: קווין השני ממש ממש לא בטוחה - מאט פאולו טוב, מקווה שנהנתם מהשרשור חח ת=ג=י=ב=ו
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif עכשיו אני ירשום לכם מי עף בתכנית הבאה (למי שרוצה סתם לדעת): רון סת' בעוד 2 תכניות: קווין השני ממש ממש לא בטוחה - מאט פאולו טוב, מקווה שנהנתם מהשרשור חח ת=ג=י=ב=ו