תמונות של השחקנים!

bop bop shane

New member
תמונות של השחקנים!

מי שרוצה לקנות תמונות מקוריות של השחקנים מקרוב כל תמונה עולה 3 שקל... ידבר איתי באיי סי קיו 131839140 הייתי בנווה אילן בצילומים....

וואוו באמת? מרגש!

תשמעי, פה זה פורום על רמה, פה לא תמצאי מעריצות צווחות את נשמתן כשהן רואות את יהודה לוי (או שכן
, אבל זו לא הנקודה...) אבל כל המסחור והשטויות שמסביב לא כל כך מענינים את תושבי הפורום. לפחות אני מרגיש וחושב ככה..

casperit

New member
רציני?

אז כנראה שלא ראית מה קרה בגרנד קניון בחיפה ב28.02.02 (תאריך קדוווווש!) המעריצות פשוט צרחו... טוב אבל אנחנו פורום בוגר:)))) (נההההההה) יהודה לוי המושלם! יעל

swirrrly

New member
פיחסה!

את בקטע של שיין? מארק עדיף, דה, שיין הוא המסחור של הלהקה!

למרות שיעל צריכה לענות לך על זה...

אני יענה בכל זאת: אז שיין ווסט זה לא שיין מווסטלייף - ממש לא.... שיין ווסט זה איזשהו שחקן מהוליווד לא מוכר , נראה לי שיעל היא המעריצה היחידה שלו.... אין לי מושג מאיפה היא הפליצה אותו אבל נו שיהיה..... שחר

swirrrly

New member
מה קשור?

הילדה הזאת היא מעריצה של שיין מווסטלייף, שדרך אגב אני יודעת מה שם המשפחה שלו: פילאן, בגלל שכל ההודעות שהיא כתבה הם בפורום שלהם בדקתי בפרטים...

swirrrly

New member
אוף...

לא רואים לפי הצורה של השרשור שהגבתי ל-bop bop shane? ואני יודעת מי זה שיין ווסט. יעל ספרה לי במסרים.

casperit

New member
שחר גם אני חשבתי בהתחלה...

אבך אז ראיתי שהשרשור לא עלי ושדיברתי איתה אתמול על שיין... חוץ מזה הוא שחקן מוןכר באמריקה ולא בארץ (כשיגיע אה וולק טו רימבר נדבר!) ואה וולק טו רימבר נכנס למקום השני במכירות באיזה כמה שבועות... והנה אתר מדהים שלו למתעניינים (הוא גם זמר בלהקה!): http://www.efanguide.com/~shanewest יעל

actress

New member
"אלי מרקו" לא אוהב שמפרסמים אתרים

לא קשורים לסדרה.

למעלה