תמונות של העונה ה2!

KiShKooSh

New member
כמה מייקאפ שמים להם../images/Emo7.gif?

המייקאפ הזה יבש להם מידי או שפשוט שמים להם טונות! בכל התמונות רואים שיש שכבה עבה מידי של מייקאפ, מייקאפ אמור להראות טבעי!

בכריתוש

New member
תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת-!!

מאיפה?? חח.. פליז שים עוד תמונות של מיקה לבד או עם אבי!! בקשה! בקשה! בקשה!

nadav1232

New member
נצל"ש - קשור ל"השמיניה"

ראיתם היום באולפן ערוץ הילדים איזה משהו שקשור לשמיניה?.. אני לא ראיתי כי הייתי בשיר נולד ואז בעזריאלי.. אז בקיצור אם ראיתם ילד עם משקפיים כזה שקוראים לו מיכאל אז זה חבר שלי והוא אמר לי שהוא קיבל חתימות מידידיה, שירה ומיכאל.

נצל"ש

נכון כולם חושבים שהילי הכי יפה מהבנות ושמיכאל הכי יפה מהבנים?? אז מהבנות לדעתי, שירה הרבה יותר יפה... מיקה בסדרה לא נראית כל כך יפה, בגלל הבגדים ובגלל השיער...

נעמקה19

New member
כל אחד ודעתו ../images/Emo8.gif

אני מסכימה איתך. (מהשמיניה עצמה כמובן! אם מדובר בכל השחקנים...אז מישהי אחרת..
) אבל מה זה משנה בכלל? כל אחד ודעתו.

נכון...

אמרתי את דעתי. אבל מישהו אמר פעם שהילי הכי יפה וזאת עובדה... הוא אפילו כתב את זה בחתימה שלו אם אני לא טועה...

mikmikonet

New member
שירה../images/Emo99.gif פשוט יפהפייה

לדעתי יותר מהילי, הילי מדהימה אבל השיניים שלה ענקיות. את הדמות של שירה אני אוהבת וגם את שירה עצמה, היא יפה בכל מצב, פשוט בסדרה מנסים שהיא תיראה כמה שיותר קטנה וכך יוצר שקצת דוחסים אותה. מדהימה, אילו עיניים...

בעיניי באמת הילי אבל לא כי היא יפה

כי היא משחק טוב לדעתי אמין והיא גם חמודה כזאת...!! ומהבנים אני חושבת שידידיה ויטל הכי חמוד והמבוגרים כמובן שאדית חצור!
ליהי לאב הילי

בכריתוש

New member
נכון!

אני גם חושבת שמיקה (שירה) הכי יפה! וניני(ידידיה)הכי חמוד ויפה! אגב.. מיקה ושירה.. זו אותה אחת!

כנ"ל... מסכים איתך...

לדעתי, בסדרה הכי יפים אלו איה וניני... אבל במציאות, (לדעתי) ידידיה ושירה הכי יפים.... ***ממוצע ללא כל תוספת איפור***

Super Chuly

New member
תודה רבה!

תמונות מקסימות! עשית בצדק כשלא הסכמת לחשוף את הקישור לאתר ממנו הבאת אותן, כי זה אכן אסור לפי תקנון הפורום. ליהי :)

בJדJה

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

חה חה לכם הצלחתי להיכנס לכל הקודים.. ולאתר החדש גאד אני כזאת חכמה:) ובגלל שאסור לפרסם אז תחכו בסבלנות מואה

../images/Emo4.gif ../images/Emo185.gif

איך? ניסיתי השמינייה 2/גלרי1,השמינייה2/גלרי2 וכל השאר..זה נכנס לעיצוב של האתר החדש,תמונות ישנות..:/

איזה סוד עשיתם מזה.

אתם רוצים לתת תתנו אתם לא רוצים אל תתנו. עוד ימים אחדים ממילא האתר יהיה מוכן לכולם. אז אתם גיליתם אותו מוקדם ואתם עכשיו נהנהים מהבלעדיות . זה מה נשקרא חמש דקות של תהילה ,במקרה שלכם זה עניין של ימים עד שלכולנו יהיו ת"קודים".

למעלה