עוד 1
ח חן ס New member 2/12/04 #23 אמאל'ה אני שוקלת עם לקנות את זה... זה עלול להפחיד אותי בלילה...יש לי לב רגיש.. אני מעדיפה להנות מהמקור...
אמאל'ה אני שוקלת עם לקנות את זה... זה עלול להפחיד אותי בלילה...יש לי לב רגיש.. אני מעדיפה להנות מהמקור...
M Music4Life New member 2/12/04 #26 בובה די מכוערת....../images/Emo123.gif לא דומה בכלל...שרית פי 10000 יותר יפה מהבובה שלה...חחחח
ח חן ס New member 2/12/04 #30 ובואו נעצור פה.... יש לנו דימיון פורה ומופרח ...זה בסדר.. אבל עד משהו שצריך להזכיר את שרל'ה... או קשור...
ובואו נעצור פה.... יש לנו דימיון פורה ומופרח ...זה בסדר.. אבל עד משהו שצריך להזכיר את שרל'ה... או קשור...
L love amor New member 2/12/04 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכולה להפסיק לצחוק מזה הדבר הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכולה להפסיק לצחוק מזה הדבר הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פ פרנץ ונילה New member 2/12/04 #33 אמאלה מה זה הבובה הזאת../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif [ אפילו בובות בראץ נראות יותר טוב מזה.ממש לא מזכיר את שרית אולי הבגדים אבל בינינו שרית האמיתית נראית הרבה יותר טוב מזה . מישהו יודע מה התגובה של שרית לבובה שלה?
אמאלה מה זה הבובה הזאת../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif [ אפילו בובות בראץ נראות יותר טוב מזה.ממש לא מזכיר את שרית אולי הבגדים אבל בינינו שרית האמיתית נראית הרבה יותר טוב מזה . מישהו יודע מה התגובה של שרית לבובה שלה?
M Music4Life New member 2/12/04 #34 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די די אמאל'ה אתם הורגים אותי עם התגובות שלכם!!! אוי הבטן!!!!
M Music4Life New member 2/12/04 #36 יעל...חחחח אוי אני נקרעת פה תשמעי, אני לא יודעת מה שרית היתה אומרת אבל נראה לי שבמקרה הזה כדאי כבר לשתוק לא???? חחחחח!!!!!
יעל...חחחח אוי אני נקרעת פה תשמעי, אני לא יודעת מה שרית היתה אומרת אבל נראה לי שבמקרה הזה כדאי כבר לשתוק לא???? חחחחח!!!!!
ש שי shay love sarit New member 2/12/04 #35 אוקיי ? נכון שרית יותר מדהימה יפה כוסית פצצה יותר מהבובה בהרבה במציאות!!! שרית חדד המלכהה===> חולה עליךךךךךךךך ...
אוקיי ? נכון שרית יותר מדהימה יפה כוסית פצצה יותר מהבובה בהרבה במציאות!!! שרית חדד המלכהה===> חולה עליךךךךךךךך ...
M Music4Life New member 2/12/04 #38 שרית כוסית, זה ברור...../images/Emo99.gif לא להשוות את הבובה הזאת אליה בכלל
M Music4Life New member 2/12/04 #39 יוווו עדי קרעת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה יהיה??!