אז תשימי תמונה שלך ערומה.
G Gizmo16 New member 7/11/05 #39 איזה בובייי../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif איזה דלעת חמודה^^ אני לא מבינה מה הקטע של האמריקקים לשים תחפושות על התינוקות שלהם, עוד לפני שהם בכלל יודעים להגיד "הלווין" כאילו- אני לא חושבת שאמא שלי שמה לי תחפושת לפורים כשהייתי בת חודשיים וחצי
איזה בובייי../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif איזה דלעת חמודה^^ אני לא מבינה מה הקטע של האמריקקים לשים תחפושות על התינוקות שלהם, עוד לפני שהם בכלל יודעים להגיד "הלווין" כאילו- אני לא חושבת שאמא שלי שמה לי תחפושת לפורים כשהייתי בת חודשיים וחצי
T thebaby New member 8/11/05 #42 הוא בן חמישה חודשים וזה ../images/Emo101.gif פשוט היה חמוד XD והוא לא התנגד. וגם ככה היה קר בחוץ... חוץ מזה אחותי לא אמריקאית =]. להית
הוא בן חמישה חודשים וזה ../images/Emo101.gif פשוט היה חמוד XD והוא לא התנגד. וגם ככה היה קר בחוץ... חוץ מזה אחותי לא אמריקאית =]. להית
P PopPy New member 8/11/05 #47 ואחותן [שקטנה מהן בשש שנים] כאן היא בת חודש (עכשיו היא כבר בת שיבעה חודשים אבל לא השתלטתי מאז על המצלמה של דודה שלי).
ואחותן [שקטנה מהן בשש שנים] כאן היא בת חודש (עכשיו היא כבר בת שיבעה חודשים אבל לא השתלטתי מאז על המצלמה של דודה שלי).
K Kryptonite New member 8/11/05 #54 סרטון!../images/Emo168.gif אני וסיגל במאחורי הקלעים של לגעת בשניצל בפרק שלא יצא