תמונות שלכם...

sk8ergirl

New member
תמונות שלכם...

אי קוראים לזה כאן? שירשור או אשכול? טוב אני אומרת אשכול, בוא נפתח אשכול תמונות של חברי הפורום... אני מקטינהתתמונה שלי וישים אותה... תשימו גם...

DreamS_HunteR

New member
אהמממ...

בתפוז: פרדס=תפוז(הפורטל כולו) בפורומים, אשכול=נושא כללי למספר פורומים כמו: מעריצים. שרשור=הודעה ראשית אליה משרשרים הדעות בנושא ההודעה הראשית. ואהמממ תמונה שלי..בקרוב

DreamS_HunteR

New member
התמונה שלי...

מכיוון שהיא גדולה מידי (777KB) אז העלתי אותה לאיפשהו באינטרנט, והנה הכתובת, כנסו ו..תפנימו: http://www25.brinkster.com/avrilfanatics/ME.jpg

חיחי תמונה חמודה!

אתה חמוד =] לי אין תמונה על המחשב, אם תהיה אני אסרוק ואשים. ושוב, אתה ממש חמוד =] מלודי

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo9.gif *מסמיק* חחחח

תודה, על המחמאות..אם אלו מחמאות. בכל אופן, אני מאילת, ואני מאושר עד השמיים היום כי היום, ה30/10/02 אלית, העיר החמה במדינה סוף סוף חוותה קצת גשם!! אךך איזה כיף כל היום הייתי בגשם הרטוב ונרטבתי יחד איתו, כמה כיף
טוב שיגעתי אותכם.. בכל מקרה, אני מאילת, ואהממ?? מוכר? אולי ראית אותי במעריב לנוער מתישהו?

אווו מאוד יכוליות ../images/Emo3.gif

אתה כל כך מוכר... ואני יודעת שאני לא גרה באילת. אני גרה ברמת גן. אני חושבת.
אני מקווה... (למה, למה למה למה יש לי מחר מבחן בערבית
אין לי מושג מה החומר! כל מה שאני יודעת מסתכם במספרים. ויש לי כתב יפה. ואני מעתיקה ממש מהר
וויש, מה זה? כואב לי הגרון? אויש, חבל, כנראה שאני לא הולכת מחר לביצפר... לא נורא!)

ברודי

New member
פחח אדם איזה תמונה יאפה!!

חחח מי זה שמסתיר את הסלט פרות? מפריע לי... סתאם סתאם.. צ´ה הייתי שמה תמונה שלי אבל פאדיחות...

איך שבא לך חמודה

אישית אני הייתי מפרסמת אבל באמת פאדיחות... שלא תבינו אותי לא נכון אני לא מתביישת באיך שאני נראית בכלל לא! אבל לא נראה לי טובה לפרסם תתמונה שלי באינטרנט... לכו תדעו מה יעשו איתה.....

moranos

New member
גם לי יש....

תמונה שלי אבל היא יצאה לא יפה ומטושטשת... שיהיה לי יותר טובה אני אשים. מבטיחה!

למעלה