תמונות שלי

תמונות שלי

שאלתי שאלה בפורום סדירים האם לעבור להיות צלם בדובר צהל או להשאר לוחם (קצת מעל חצי שנה בצבא). אני אשמח אם גם תשתפו אותי במחשבות שלכם בעניין. העלתי גם דוגמא לצילומים שעשיתי במסע כומתה. אשמח אם תייחסו אליהם גם
קישור לתמונות בפורום סדירים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=165&msgid=93900299 תודה

B i g B

New member
פשש כשרון!

באמת תמונות מאוד יפות! עזוב אותך מדובר צה"ל

אם יש לך את האפשרות!

אני הייתי הולכת על זה, יכולת בהחלט יש לך! :) אבל בסופו של דבר זו בחירה שלך, דובר צהל יכול לקדם אותך המון אם זה מה שתרצה לעסוק בו בעתיד, תחשוב ככה לדעתי.

lod2006

New member
תמונות מצויינות...

משקפות באמת בצורה טובה... כנס לפורום צילום וקבל ביקורת מבחינה צילומית.

MorphZ

New member
תמונות טובות אבל

אחי תמונות טובות אפילו טובות מאוד, אהבתי את הצבעים ואת הקומפוזיציות אבל בעיה אחת שחזזרה כמעט בכל התמונות, יותר מידדי זום, כמעט כל האנשים שם חתוכים. זה הדבר היחידי. אבל חוץ מזה אחלה תמונות

האגוש

New member
תמונות מדהימות ../images/Emo99.gif

אבל לדעתי כדאי שתישאר לוחם, זה משהו שלא תוכל לעשות אחרי צבא, חוויה כזאת שאי אפשר להחליף..בעוד שצילום תוכל לעשות בכיף אחרי צבא. [אתה כזה מוכשר
] אבל שיקולים שלך

אבל אבל ../images/Emo10.gif

בדובר צהל יש אפשרות לצבור ניסיון ומוניטין וכמובן קשרים...דברים שיעזרו לי בהמשך מאוד מאוד ותודה

meetAmeet

New member
נו זה ברור שזה מה שאתה רוצה לעשות.

אתה רק מחפש אישור... מגיע לך ואתה יכול וצריך ללכת.

josie1986

New member
שמע, לפי מה שהבנתי (קראתי בסדירים)

אתה בMLRS עכשיו לא שאני מזלזלת חס וחלילה בשום סוג של לוחמה, אבל בתכלס אתה לא חי"רניק שנכנס לשטח בתכלס ולוחם בתוך שטחי הלחימה, אלא יותר מחפה ומסייע מבחוץ (ככה לפחות אני מבינה). במידה ותחליט לעבור לדו"צ (ששמעתי על קורס המתעדים המבצעיים שלהם הרבה ואני מבינה שהוא ממש משובח) אז כן יהיה לך את הקטע של כניסה לשטח עם הלוחמים ותיעוד מבצעי של כל מיני פעילויות. לדעתי זה די שווה, אבל שוב, זה תלוי מה הגישה שלך לקרבי מול "ג'ובניק". מה שאני יכולה להגיד זה שרוב הצלמים בדו"צ היו מאוד רוצים לבצע את העבודה של המתעדים, אבל לוקחים לשם רק חיילים בעלי הכשרה קרבית (עקב המקרה העצוב של ליאור זיו ז"ל) ושהקורס מושקע ושווה.

למעלה