תמונות שלי

Skunk On Wheels

New member
תמונות שלי

ולמה לעזאזל זה קשור לפה? כי אחותי הקטנה טוענת שאני נראה אחרי שגילחתי גבות (לפני חצי שעה בערך) אני נראה כמו ערפד (בעיקר כשאני מעקם את האף למעלה ויוצר קמטים במצח אל האף...), לא יודע אם רואים בתמונה אבל במציאות זה מזכיר קצת את הערפדים מבאפי...

Skunk On Wheels

New member
ועוד אחת שסתם צילמתי בלי לנסות

לעשות פרצוף. ואני יודע שהתמונות איכות חרא.. מצלמת ווידאו ענתיקה..

Skunk On Wheels

New member
י כמו שכתבתי גילחתי.. יצלם היום

מחדש תמונה באיכות יותר גבוהה אם אני יצליח

resputin

New member
אני עשיתי את זה... זה לא היה נחמד

ולוקח להן מספיק זמן לגדול בחזרה, וגם אז זה פחות יפה... שלא נדבר על זה שזה סתם לא יפה לטעמי (הפסדתי בהתערבות.........) Oh well

אתה נראה כמו פינק לויד

בסרט החומה, יש קטע שהוא גם מגלח את הגבות, ובעצם כל מקום עם שיער בגוף שלו...בכלל סרט גאוני- מומלץ

resputin

New member
הסרט אפילו יותר מעולה

אחרי שלומדים עריכה, כי אז מבינים את כל הדברים הגאונים באמת שעשו בו. מלבד שזה סרט מהמם אפשר בכלל לראות את האפלוליות בחיים של רוג´ר ווטרס דרכו.. לא רק מומלץ, מאוד מומלץ.

Skunk On Wheels

New member
חח

גם אחותי אמרה שאני מזכיר אותו עכשיו.. וזה סרט ענק! (ועדיין לא הבנתי כל דבר שיש בו... עדיין סרט ענק, וגם הפסקול)

resputin

New member
הוא אמר את זה.? כי פשוט אני לא

הבנתי את זה מהנקרא. אני די בטוח שהוא עשה את זה בצורה אינדיבודאליסטית (או חיקוי, כי זה גם הולך מספיק כיום). בכל מקרה, עד כמה שהפינק פלוייד להקה מרשימה ומעולה, אני באמת לא חוש שמישהו ירד לרמת השפלה כ"כ גבוהה, שבעצם יגלח את הגבות שלו בשביל הסרט.

Skunk On Wheels

New member
ממש לא!

הגיע שעת סיפור: אני וכמה חברים הלכנו ואמרתי שאני רוצה להוריד את העגיל שיש לי בגבה אבל אין לי מושג איך לפתוח אותו אז אם אחד מהם יודע אולי אז שיעזור לי... אז אחד מהם אמר "אתה יודע מה יהיה מגניב? אם תשים סיכת בטחון במקום העגיל". אחרי כמה מטרים אמרתי "יודעים מה יהיה עוד יותר מגניב? אם אני יגלח את הגבות". סוף הסיפור. ועכשיו אני עם גבות מגולחות .] זה לא יפה לחשוב שכולם מטומטמים ויעשו לעצמם מראה בגלל סרט (במקרה הזה סרט ענק!). לאנשים הפורום הזה בניגוד לפורום ´בריטני ספירס´ לדוגמא יש שכל בראש אני חושב.. (אבל מותר לשנות מראה לדמות של באפי אחרי הכל.. .] אני מת למעיל עור/עור סינטתי ארוך כמו של ספייק!)

Skunk On Wheels

New member
וגם אם הייתי מגלח בגלל הסרט

אז הייתי צריך גם כל מקום אחר בגוף ובטעות לחתוך את הפטמה שלי.

למעלה