תמונות רבותי תמונות

redredole

New member
תמונות רבותי תמונות

מזכיר שוב למשתתפי המפגש מי שרוצה לקבל את התמונות מהמפגש שישלח לי במסר את כתובת המייל.

maxima

New member
טיול של שבת.........../images/Emo73.gif

צהריים טובים לכולם... זוכרים היכן ניפגשנו אתמול ובכן המקום מצא חן בעיני מאד בעיקר הים אני אוהבת מרחבים אז כשראיתי שאין גשם היום נסעתי לשם לא, לא , לא ישבתי בבית קפה טילתי קצת בקניון להתרשמות ואז לדובדבן של הנסיעה, טיול על המזח, יש שם מזח גדול רחב ויפה בצד אחד המרינה שעוגנות בה עשרות ספינות וסירות ובצד השני הים, מרהיב במראהו שייטו בו המון מיפרשיות קטנות וגדולות וסירות מנוע מהירות ופה ושם פזורים כתמים לבנים של להקות שחפים שנחים על המים. טיילנו על המזח, השמש משחקת מחבואים בין העננים, הרוח המלטפת ורחש הגלים הנעימו את הטיול ועשו לי יום קסום.

אפשר לסמוך עלייל מקסימונת../images/Emo45.gif

המקום פשוט נהדר- נפלא להסתובב שם. אני קובעת שם עם חברות לעיתים קרובות. וממש לא חייבים לשבת בבית קפה, אפשר שם לטייל ולטייל ולהתענג על הים, הגלים, הרוח והשמש - והכל חינם (

ora11

New member
מקסימה ערב טוב../images/Emo24.gif

יפה כתבת ויפה יותר טיילת ונהנת גם אני התפעלתי מהמרינה ואחזור לשם אם לטיול לשתות כוס קפה אני מוכרחה להראות לבעלי את המקום. בזכות הפורום הנפלא אני נחשפת למקומות יפהפים בארץ שלנו.

נֵנָה

New member
ערב טו ושבוע נהדר שיהיה לכם ../images/Emo24.gif

מקסימה, אמנם יצא לי לבקר במרינה כבר מספר פעמים, טיילתי ונהניתי בדיוק כפי שאת מתארת .. אבל, התיאור הקסום והציורי שלך מוסיף נופך של יופי וראייה רומנטית כל כך, שממש עושה חשק לבוא לשם שוב ולהסתכל בנוף בעיניים שלך ...
מקווה שכולכם נהניתם בשבת היפה הזאת ועשיתם כיף חיים, כל אחד לפי בחירתו
על כוחותינו עברו יומיים עמוסים
ביום ששי, עוד יצאנו לאכול צהריים במסעדת דגים מקסימה בשם "חסילון" מאכלי ים בעיקר, אבל גם קצת בשרים טובים למי שלא אוהב דגים, פאטה כבד אווז הטעים ביותר שטעמנו, והדגים מעולים שבמעולים, המולים ענקיים ברוטב משגע ובכלל כל הרוטבים עשויים ממש בטוב טעם, מעודנים וטעימים... בקיצור הנאה צרופה, שלא לדבר על השרות הנפלא, האיכפתי, המפנק והאדיב שקיבלנו ... והמחירים ממש ממש סבירים ... מאד מאד נהנינו ואין ספק שנבוא לשם שוב ושוב ... מבחינתי מומלץ ביותר
אחה"צ זכינו לביקור הבת ובעלה עם הילדים כמובן
הבקר, החלטנו באופן ספונטני לטייל לזכרון... אבל, שם בודאי כל אחד כבר היה ומכיר ... העיקר שהיה יום יפה ומאד נהנינו. בדרך חזרה אכלנו במסעדת "בית הפנקייק המקורי" אממממ יאמי יאמי
- שעברה ממקומה הקודם שהיה בתחנת הדלק של מושב חופית ליד נתניה ועברה לתחנת הדלק "פז" שנמצא ממש לפני צומת "הסירה" מצד ימין כשבאים מכיוון ת"א (בקיצור, כל מקומות הבילוי והאוכל הטובים עוברים כנראה לאזור זה של הרצליה פיתוח
). כשהגענו הביתה כבר חיכו לנו הבן הגדול וכל המשפחה
ובילינו ביחד עד הערב. ועכשיו סוף סוף הגעתי אליכם ונהניתי מכל ההודעות המרנינות, מהתמונות היפות ששלח רדרד
המון
לך, אתה פשוט בן אדם נהדר
נהניתי שוב מלוח חודש ינואר הפרחוני "עם האצבעות המלטפות" שהביא לנו סבאאורי ושראיתי בחטף בבקר, יופי של יצירה מלאה דמיון וטעם טוב
המשך ערב נעים לכולנו
אוהבת את כולכם
לייצ'יק

yaely2

New member
מנהל
תודה רדרד, תמונות מיליון דולר ../images/Emo45.gif

yaely2

New member
מנהל
מתנת יום הולדת לחברה - המרינה

שלום לכולם,
חברה טובה טובה שלי נולדה בינואר. כל שנה אני מזמינה אותה למסעדה, אתמול אמרתי לה "השנה מרינה", השבוע איך שיסתדר לנו, אנחנו שם. אוהבת יעלי

ora11

New member
יעקב רדרד ערב טוב../images/Emo10.gif

לא קיבלתי את התמונות מקווה שאקבל אותם בהמשך מאד רוצה לראות ולהנות כמו החברים כאן. תודב

למעלה