תמונות רבותי, תמונות וזו smooki שלי
ל ליילה New member 23/1/03 #5 איזה מתוקה.... ואני לא בן אדם של חתולים בדרך כלל, אבל היא בהחלט מותק ובתמורה הנה האוצר שלי - סנשו
C chuchuNY New member 24/1/03 #8 ../images/Emo41.gif say, ? why you call your cat smokey,? is he stoned
X xrouge New member 24/1/03 #9 אולי תכירי בינינו../images/Emo85.gif עם חתולים הולך לי הרבה יותר טוב מאשר עם נשים... למרות שהחתולים הם יצורים עצמאיים שצריך לעבוד קשה לרכוש את אמונם, הם מתים עליי. אני רק מחכה לעבור למגורים יותר קבועים כדי לאמת חתול, שחור, שייקראו לו "שלג", כמובן.
אולי תכירי בינינו../images/Emo85.gif עם חתולים הולך לי הרבה יותר טוב מאשר עם נשים... למרות שהחתולים הם יצורים עצמאיים שצריך לעבוד קשה לרכוש את אמונם, הם מתים עליי. אני רק מחכה לעבור למגורים יותר קבועים כדי לאמת חתול, שחור, שייקראו לו "שלג", כמובן.
J judyr New member 24/1/03 #10 אולי באמת בילי חמודה.... תכירי בינהם פחחחחח זהו בילי מהיום את חמודה שלי!!!
B billy milligan New member 24/1/03 #11 תזכרי מה שכתבת שלא יהיו פשלות בנושא ברור ואת מי בדיוק רציתם שאני אכיר למי
J judyr New member 24/1/03 #14 אין בעיה מתוקה שלי..... אני אזכור... ואם אשכח.... אני בטוחה כי תזכיר לי מווואאההההה