תמונות פרילינים

meravds1

New member
לצערי כנראה שלא הצלחתי ..

הפעם עם הטמפרור ,מה שאומר שלא הצלחתי לשחרר את התבנית.
קניתי ולרונה אנסה לעבוד איתו, כי לדעתי הפריבל לא מתאים כל כך לעבודת פרלינים,סמיך מדי.הוספת חמאת קקאו פוגמת במראה (כמות מאוד מעטה של חמאת קקאו).
 

מני.ת

New member
תוספת חמאת קקאו.

חמאת קקאו אמורה להשביח את מראה השוקולד (ברק ופריכות), חשוב להוסיף את חמאת הקקאו בזמן המסת השוקולד לפני תהליך הטמפרור.
 

meravds1

New member
חמאת קקאו

השתמשתי פעם אחת עם חמאת קקאו.האמת שזה היה עם שוקולד לבן -שמתי 5% מכמות השוקולד אולי אפילו פחות , התוצאה היתה שהציפוי היה כמעט שקוף. אולי יש הבדל בשימוש של חמאת קקאו עם סוגי השוקולד השונים???
 

מני.ת

New member
הכל תלוי באפליקציה המבוקשת.

אם בתבניות, זה מאד תלוי בסוג התבנית ובעובי הקונכיה שמתבקש. ככל שתכולת חמאת הקקאו גבוהה יותר ,תתקבל קוניכיה דקה יותר מאחר והשוקולד יהיה יותר נוזלי. בשוקולד רגיל ומסחרי ממוצע תכולת חמאת הקקאו הגבוהה ביותר נמצאת במריר, אחר כך בחלב ותכולת חמאת הקקאו הנמוכה ביותר נמצאת בלבן. אני לא סופר אחוזים אבל מוסיף חמאת קקאו בנדיבות, ומחפש את צמיגות השוקולד המתאימה לאפליקציה המתקבקשת.
 
מני אני חושבת שאתה מתבלבל

חמאת קקאו נמצאת בשוקולד לבן יותר מכל שוקולד אחר לדעתי אתה מתכוון לעיסת הקקאו ולמוצקי הקקאו ,לא לחמאת הקקאו
 

מני.ת

New member
../images/Emo13.gif לא התבלבלתי זרובבלה

בשוקולד לבן יש 20 אחוז חמאת קקאו בערך. שאר המרכיבים הם סוכר, אבקת חלב ומוסיפי טעם.
 

meravds1

New member
נכון שקיימת חשיבות לסוג התבנית

ולעובי הציפוי הדרוש ,לכן הרגשתי שנכון להשתמש בתוספת של חמאת קקאו אבל התוצאה שהתקבלה זה ללא מה שרציתי.השקיפות היתה לדעתי יותר ממה שרציתי. אנסה באמת בפעם הבאה להוריד את כמות תוספת חמאת הקקאו. תודה
 

rona362

New member
שלום לכולם. מחפשת סוג טוב של שוקולד

לבן .להמסה. תודה.
 

meravds1

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו..

(במקרה אני גם קונדיטורית כך שזה מתאים),אבל מלבד היופי והאסתטיקה זה גם מאוד מאוד טעים.
 
למעלה