תמונות פונוגרפיות...מה דעתכם??

גל ים..

New member
תמונות פונוגרפיות...מה דעתכם??

כשאני מדפדפת בפורום אני רואה תמונות פונוגרפיות שלא מביישות שום פורום סקס ..וזה דיי מביך ומעצבן לא שאני חלילה דתייה..גם אני אוהבת את התמונות האלו אבל במרומז או לפחות תמונות שאינן פרובוקטיביות ודוחות.. אני מאמינה שיש עוד כמה שלא אוהבים אותן כאן ואם זו רק אני מבטיחה לשתוק ולהתעלם.. אבל כששמים תמונה שאינה ראוייה לשיר שבכלל קשור לנושא אחר זה קצת מעצבן ומרגיז.. ואני מקווה שאני לא אהיה במיעוט בנושא הזה.. בכל אופן בסך הכל הפורום הזה תמיד דגל באוויה נעימה של תמונות יפות מעניניות ולא ירד לפסים מגעילים אז כבדו אותנו במעט... תודה גל

softy

New member
אז למה את לא מתאפקת

למה שלא תעבירי עניין ותתני לעסק לדעוך מאליו ולמה לפתוח שרשור נוסף? מזמן לא קיבלת קצת צומי? ובכלל למה שלא תתני למנהל להחליט מה מגעיל לו ומה מגדיל לו. סופטי
מתכבד

softy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

סופטי

Sודית

New member
ס ../images/Emo70.gif ו ../images/Emo70.gif פ ../images/Emo70.gif ט ../images/Emo70.gif י ../images/Emo70.gif

מתבקש במיידית....להחזיר.... את הידיים למקומן.... סודית....בלי ידיים.

אישה50

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמעולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה