תמונות ערום שלי

yulinka

New member
תמונות ערום שלי ../images/Emo8.gif

ידעתי שזה ימשוך את תשומת לבכם:) תגידו מה עושים לבחור שיוצא איתך פעמיים ואומר לך שהוא מת עליך ולא יכול בלעדיך אבל "אני לא מוכן עכשיו לקשר כי נפרדתי מהחברה לפני חודש ואני לא רוצה לפגוע בך ובואי נשאר בינתיים ידידים ובלה בלה בלה" ושבועיים אחרי זה את מוצאת אותו עם חברה חדשה ונכון שכבר לא אכפת לך ממנו כל כך ובכלל יש לך מישהו חדש שאת מתה עליו:)...אבל עדיין...נכון שמגיע לו מכות?:)

ortal_sh

New member
מצד אחד, כן !

מגיע לו מכות שהוא לא היה כנה איתך, אבל נראה לי שהוא חיפש איזה שהוא תרוץ כדי לא לפגוע בך , אז מצד שני אפשר להבין אותו כי לא כל דבר אפשר להגיד זה כמו המשפט : "זה לא את זה אני" או "אני אוהב/ת אבל...." לפעמים לא כדאי לדעת דווקא את האמת, כי בסך הכל היה לו נחמד איתך אבל הוא לא ממש רצה קשר רציני איתך, לכן הוא לא רצה לפגוע בך ! אורטל

ליאן.

New member
זה כמעט נכון..

אכן מדובר בתירוץ, אבל הוא לא נועד כדי שלא לפגוע ביולה, שהרי היא גילתה את האמת ואכן נפגעה. התירוץ היה בכדי לחסוך לעצמו את ההתמודדות עם האמת, וההתמודדות מול עם יולה.. אז נכון שזה ממש לא כייף, אבל הבחור שיקר!... וזה לא היה לטובתה אלא טובתו בלבד. מדובר כמובן בבחור שהוא לא בוגר במיוחד, לא מתחשב במיוחד, ולא מכבד אותה מספיק ומשום מה אומר לה שהוא רוצה להיות ידיד שלה (?!?!)..

ortal_sh

New member
יש בזה משהו !

אבל יש אנשנים שלא ממש יודעים להתמודד עם האמת , ולהגיד ישירות ! נכון שמה שהוא עשה פוגע , אבל גם הצד הישיר פה פוגע , כי שמישהו לא מעוניין בך , זה גם לא ממש נעים לשמוע ! אבל נכון עדיף את הצד הישיר מאשר שקר ! אורטל

למעלה