תמונות עירום של דנג'ה וטל!

Jamais vu

New member
ייפי קאי יאי.

שם: שלוימה. שנת לידה: 1786. מין: טוב תודה. עיר מגורים: השטחים הכבושים. מס' אחים: 2 וחצי. מס' אחיות: גורנישט. מיקומך: ע"ע "עיר מגורים". להקה אהובה: דפנה והעוגיות, דוה! וגם - ביטלס, רולינג סטונז, דורז, גוגול בורדלו, קינג קרימזון, אטליז, ג'ירפות, הבילויים, הפה והטלפיים, כרמלה גרוס ואגנר, איפה הילד, נושא המגבעת, זקני צפת, הזבובים, כוורת, מוניקה סקס וכיו"ב. צמד אהוב: צמד רעים. זמר אהוב: מאורכהן, אריק איינשטיין, מאיר אריאל. זמרת אהובה: רונהקינן, איימי וויינהאוס. מתופף אהוב: כרובי, רע מוכיח, יובל קיינר. מתופפת: יש כזה דבר? סולן אהוב: פול מקרטני, ג'ון לנון, שלומי שבן, יוני בלוך, יוג'ין האץ, אריק איינשטיין, אסף אבידן, יהלי סובול, ברי סחרוף. סולנית אהובה: דפנה קינן, דוה! גיטריסט אהוב: תמיר שקולניק!
וברי. גיטריסטית אהובה: תמר אייזנמן. קלידן אהוב: שלומי שבן, נחשב? קלידנית: יש כזה דבר? בסיסט אהוב: פול מקרטני, נועם ענבר, בן הנדלר. בסיסטית אהובה: ענבל זובלסקי? אחד שממש ממש ממש שנאים: אדולף היטלר. מוטו1: האקונה מטטה. מוטו2: ליב אנד לט דיי. מוטו3: כמה מוטואים יש בכלל. שורה משיר: "Of course, there is no us and them, but them, they do not think the same" שורה מסרט: "Hello, my name is Inigo Montoya, you killed my father, prepare to die". שורה מספר: "אוף, לא זוכרת." אמרה: אע!

kepit

New member
אעאעעאעאעע

זאת השורה שאני בערך כל היום אומרתתXD הנסיכה הקסומה
אחד ה-סרטים!

M i N i M i K i

New member
ייאייאייא

שם: מיכל שנת לידה: 94 מין: נקבה עיר מגורים: ת"א סיטי מס' אחים: 0 מס' אחיות: 1 מיקומך: כיסא להקה אהובה: כל מיני צמד אהוב: המ. זמר אהוב: המ. זמרת אהובה: המ. מתופף אהוב: דדדדדיייי נוו אני אוהבת הרבה מוטו1: מיי מוטו איז טו איט א אוטו מוטו2: חייכו, זה כייף מוטו3: זה גם לא עולה כסף שורה משיר: אני ילדה עם אנרגיה פוטנציאלית שורה מסרט: ווינר ווינר צ'יקן דינר שורה מספר: אמרה:

clyps

New member
"לא תהייה סתימת פיות!"

בקיצור חזרתי. לעת עתה: שם: שיר שנת לידה: 91' מין: אנדרוגינוס. עיר מגורים: עיר? צורן. מס' אחים: 0 מס' אחיות: 2 מיקומך: אמצעית. להקה אהובה: יש יותר מדיי..--> דפנה והעוגיות,QUEEN,כוורת,תמוז,תיסלם,המכשפות,כרמלה גרוס וגנר,טאטו,החלונות הגבוהים.. אמרתי שיש יותר מדיי :) צמד אהוב: סיימון וגרפינקל זמר אהוב: שלום חנוך,ערן צור....(ועוד ועוד) זמרת אהובה:קורין אלאל,חוה אלברשטיין (!!!), ענבל פרלמוטר,ג'ניס ג'ופלין,שר,יהודית רביץ,רונה קינן,רונית שחר....(ועוד ועוד...) מתופף אהוב: וואו...מישל עמר,רוג'ר טיילור.. מתופפת אהובה: אלונה דניאל
, גם שלי אלגבה אחלה... וגם יעל כהן.. סולן אהוב: פרדי מרקורי.. סולנית אהובה: אגנתה פלטסקוג
גיטריסט אהוב: בריאן מאי גיטריסטית אהובה: ענבל פרלמוטר.. קלידן אהוב: בני אנדרסון,ריי צ'ארלס,שלומי שבן קלידנית אהובה: פיונה אפל,מעיין הירשביין.. בסיסט אהוב: ג'ון דיקון!!!! הבסיסט של ג'אמירוקוואי בסיסטית אהובה: חגית שפירא,ענת פיירשטיין >< פיזמונאי אהוב: קשה מדיי.. כאן אתחיל ולא אסיים... כשזה מגיע לשירים רומנטיים, נתן אלתרמן מדהים לדעתי, מעט שובניסט... אני לא אמשיך באמת שיש אינסוף.. פזמונאית אהובה: יונה וולך,דליה רביקוביץ',תרצה אתר (חה),רחל שפירא,זרובבלה שושנקין
(סתם לא) מלחין אהוב: יוני רכטר,פרדי מרקורי,סשה ארגוב,מאיר אריאל,שלום חנוך מלחינה אהובה: קורין אלאל, יהודיץ רביץ, פיונה אפל, ענבל פרלמוטר.. אחד שממש ממש ממש שנאים: דויד אבידן!!!!!!! מוטו1: מוטו2: מוטו3: שורה משיר: "שום אווירון לא ייקח לי את אהבתי" , "כי סערת עליי,לנצח אנגנך" שורה מסרט: "החיים הם כמו בונבוניירה,אתה אף פעם לא יודע מה תבחר" או משהו כזה -פורסט גאמפ שורה מספר: "אני נוטה לראות הרס בכל דבר, אולי מפני שנולדתי באיטליה" אמרה: "דרזלבה דרעק מיט אנייה דקורציה."

KeReN 0R

New member
../images/Emo168.gifעונה../images/Emo168.gif

שם: קרן שנת לידה: 1991 מין: נקבה עיר מגורים: אזור מס' אחים: 1 מס' אחיות:0 מיקומך:2 להקה אהובה: כרגע לד זפלין צמד אהוב: פורטיסחרוף זמר אהוב: ג'ף באקלי זמרת אהובה: ג'וני מיטשל מתופף אהוב: ג'ון בונהם מתופפת אהובה: יעל כהן סולן אהוב: ג'ק ווייט סולנית אהובה: דפנה קינן גיטריסט אהוב: ג'ימי פייג' גיטריסטית אהובה: ענבל פרלמוטר קלידן אהוב: תומאס הולופאינן קלידנית אהובה: טורי איימוס בסיסט אהוב: אייל מזיג בסיסטית אהובה: יפעת נץ פיזמונאי אהוב: בוב דילן פזמונאית אהובה: קורין אלאל מלחין אהוב: ברי סחרוף מלחינה אהובה: רג'ינה ספקטור אחד שממש ממש ממש שונאים: לשנוא זה רע
מוטו1: live and let live
מוטו2: don't worry - be hippie
מוטו3: חייך, והעולם יחייך אליך חזרה
שורה משיר: songs are like tattoos (blue- joni mitchell( שורה מסרט: "אני לא השקפת עולם, אני סתם בחורה דפוקה שמחפשת שלוות נפש" - שמש נצחית בראש צלול. שורה מספר: משהו שנון מ"מדריך הטרמפיסט בגלקסיה"
אמרה: the end (קלאסי, אה?)

למעלה