תמונות עירום של דנג'ה וטל!

נעמקה19

New member
לא קשור,

גם אם שומעים את השירים בהם קורין צעירה הקולות שלהן נשמעים שונים. בזן נדיר זה באמת קצת קשה יותר להבחנה, אבל שוב - אפשר לזהות בעזרת הקול הצעיר של ענבל, שיותר מדקלם מאשר שר את המילים.
 

clyps

New member
ההבדל הגדול הוא לא צבע הקול, אלא הדיקציה.

כפי שחן ציינה קודם לכן (סטיגידיש!), לקורין נותר מעט מבטא ושומעים זאת בשיריה. לעומת ענבל שהמבטא הישראלי שלה מככב גם בשיריה הלועזיים. חיתוך המילים של ענבל באמת מזכיר דקלום, ומתמקד בדגשים על סוף המילה. ואילו קורין לעומתה, מדגישה את תחילת המילה ולאחר מכן מבצעת סוג של "בריחה", שנשמעת לרבים כמו אנחה. בין היתר, ניתן לשמוע את ה"ל" המיוחדת של קורין וגם את ה"ה" שנשמעת כמו "א" (חלק מן המבטא הצרפתי). :)
 

chen1litvak

New member
מה?לא..אני זוכרת שבדקתי! ../images/Emo7.gif

ולפי מה שאני זוכרת 16 זה עדיין פדופיליה
 

clyps

New member
16. בדוק ../images/Emo3.gif קורין נולדה ב55' וענבל ב71'

בכל אופן. כל ענבל איננה קטינה , זו אינה פדופיליה. אך ירדתי לסוף דעתך
 

clyps

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

 

clyps

New member
אם לומר את האמת.

כשקורין הייתה צעירה, קולה לא היה דומה ולו מעט לקולה של ענבל. עם התבגרותה של קורין התחספס קולה ובשנות ה-90 באמת נשמע כמו זה של ענבל. לא בדיוק אותו דבר, אך דומה. הסוף.
 

chen1litvak

New member
כשהיא הייתה צעירה היה לה את המבטא פי 7

אני לפחות פעם ראשונה ששמעתי את חיה בתוך קופסא בביצוע המקורי של קוראין התפקעתי מצחוק,זה נראלי אחד מהשירים הראשונים שלה והמבטא שם נורא ברור
 

clyps

New member
לא אמרתי שאין לה מבטא ../images/Emo3.gif

מן הסתם בצעירותה המבטא היה יותר חריף.
 

נעמקה19

New member
דווקא אני מרגישה שעם השנים הוא רק מחמיר יותר

[זה נשמע כמו מחלה
]
 

clyps

New member
בדיוק להפך.

קורין מעידה על עצמה, כי עד השנים האחרונות, היא מעולם לא הרגישה שייכת. אמנם היא נעקרה מביתה שבטוניס, אך מילות השיר "אין לי ארץ אחרת" קיבלו אצלה משמעות ממש לא מזמן.
 
למעלה