תמונות - עזרה!!

short

New member
תמונות - עזרה!!

מישהו יכול לישלוח לי לינק או לשים פה תמונות של טפיון (tapion) אני ממש לט מוצא תמונות שלו ברשת תודה

Piccolo

New member
הממ..

king kazabubu

New member
בדקת בגלריה?

אולי שמתי שם תמונות שלו אני מת על טאפיון. אחת הדמויות הכי מרשימות.

Brolly

New member
טאפיון הוא דמות מסרט 13../images/Emo58.gif

הוא מאוד מגניב הוא כביכול הזה שנתן לצ'יבי טראנקס את החרב שלו...

king kazabubu

New member
אגב, יש פה את הפאראדוקס הכי

גדול בסדרה.... אוקי זה הולך ככה.... בסרט שלוש עשרה אחרי שגוקו מנצח איזה מפלצת גדולה וחזקה מאוד מאוד, הוא היה צריך להשתמש בסופר סייאן 3 ובריו גן כדי לנצח אותה, טאפיון, השומר נותן לטראנקס את החרב שלו. עם אותה חרב טראנקס מגיע בפרק 104. עכשיו פה יש בעיה. בעתיד של טראנקס גוקו לא היה חי, כלומר אף אחד לא יכל היה לנצח את המפלצת כלומר שטראנקס לא מקבל את החרב הזו והוא לא יכול לחזור איתה אחורה בזמן. ההסבר הרציונלי היחיד שיש לפאראדוקס הזה הוא שסרט 13 הוא סרט שלא קשור לעלילת הסדרה.

Brolly

New member
חחח, שכחת לשים ספוילר

אתה יודע שלא כולם ראו פה את סרט 13... אבל אני מניח שכמה לא מכירים את המושג ריו-גן ^_^

Linkey-Whinkey

New member
אם כבר פרדוקסים ../images/Emo58.gif

גוקו סופר סאיאני דרגה 1 לא הצליח אפילו לגעת בברולי בלי האנרגיה של כל לוחמי הזי, אבל נתן קרב לסל המושלם. אין לי בעיה עם זה שברולי אולי חזק יותר מסל, אבל העניין הוא שבסרט העשירי גוהאן מנצח את ברולי כסופר סאיאני דרגה אחד בעזרת גוטן, וכמעט מנצח אותו לבד (אבל בסוף לא מנצח לבד), וזה כשיודעים שהוא נחלש מאז סאגת סל... חוץ מזה... בסרט 8 גוהאן מסוגל להפוך לסופר סאיאני, אבל גוקו בחיים, כלומר הסרט מתרחש במשך 10 הימים לפני הסל גיימס, אז איך בדיוק כולם מספיקים לנסוע ל"וג'יטה החדש" ולחזור? ואיך זה שגוהאן צריך להפוך לסופר סאיאני כשבעשרת הימים האלה הוא כל הזמן סופר סאיאני כדי לחסוך באנרגיה? ושאני בכלל לא אתחיל עם ג'יטי... בו איכשהו המפיקים שכחו שגוהן הופך למיסטיק ולא לסופר סאיאני, ועשו שגוקו לא יכול להשתגר, כי הוא עוד לא למד, אבל להפוך לסופר סאיאני 3 הוא יכול... וכמובן אסור לשכוח את סופר אנדרואיד 17, שאני לא מבין אם זה כ"כ קל לבנות עוד אנדרואיד, למה צריך למחזר את 17 במקום לבנות חדש, ואיך בדיוק הם התמזגו, והדבר הכי מעניין בד"ב, דב"ז ודבג"ט: אם צריך למות תוך הגנה על הטוב כדי להשאיר את הגוף שלך אחריי המוות, איך זה שפריזה וסל וכל השאר השאירו את הגופים שלהם?

king kazabubu

New member
פתרונות!!!!! אני מת על זה.

גוהאן מנצח אותו בתור סופר סיין 2. ויחד עם גוטן, חוץ זה אל תשכח שגם גוקו היה שם. גוקו זה מי שבאמת נתן את הכח לנצח. זה לא שהוא נחלש. הוא פשוט לא התחזק. סרט 8 באמת מתחרחש בעשרה ימים האלו. מבחינת הקטע עם סל אל תשכח שזה סרט שלא תואם את רצף הזמן. דוגמא לעובדה הזו היא שבסרט הראשון קרילין מכיר את גוהאן כשהוא בערך בן 3. ובפרק הראשון בדרגון בול זי כשגוהאן בן 4 קרילין לא מכיר אותו.

Brolly

New member
ובקשר לסופר 17...../images/Emo58.gif

בג'י טי דוקטור מיו ודוקטור ג'רו מאחדים כוחות בגהינום ביחד הם יוצרים עוד אנדרואיד 17, שהוא אנדרואיד שבשליטתם הכוללת, והם גם השתלטו על ה17 שבחיים בכדוה"א ואז הם פתחו חיבור בין כדוה"א לבין הגהינום הלכו לכדוה"א יחד עם 17 החדש ואז 17 החדש והישן התמזגו ונוצר סופר 17 אחת הדמויות הכי מגניבות בג'י טי ^_^

Brolly

New member
בעעעעעעעעעעעעע

חשבתי שהייתה שם שאלה טעיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Brolly

New member
אבל בקשר לאינסטנט טרנזימשן...

גוקו בצורה הקטנה שלו מרכז את האנרגיה בצורה שונה מאשר כאשר הוא גדול... זה למה שבתור סופר סאיין 4 הוא עושה את זה בקלות בתור הצורה הקטנה הוא הצליח לעשות את זה נכון רק פעם אחת וזה היה בעזרת פיקולו...

eladi15

New member
אחרי שהאנדרואידים החריבו את כדור הא

רץ אין סיבה שהמפלצת תיווצר

short

New member
wow

איזה וויכוח יצרתי משאלה קטנה... tapion דמות מעולה עם תפקיד חזק ואישיות גם כן!!! וסופר אנדרואיד באמת אחת הדמויות הכי מגניבות בג'י טי חוץ מגוקו ווג'יטה 4 גם אהבתי את העזרה והשיתוף בקרב בסופר 17 של 18 היא ממש מגניבה עם הנקמה שלה והזעם על זה שהוא הרג את קרילין זה היה טוב והסאגה האחרונה ממש טובה!!!! במיוחד הסוף נותן חשק חזק כבר שוי יגיע אבל זה יהיה עוד הרבה זמן!!!

למעלה