תמונות נחמדות

תמונות נחמדות

מצאתי באתר הנ"ל למוצרי פאנג שואי - אפשר לשאוב שם הרבה רעיונות

היי גבריאלה../images/Emo68.gif

האחת והיפה.... מה שלומך? אז פה ראית אותי משתוללת?
נכנסתי לקישור שהמלצת, ולמרות שהאתר עולה קצת לאט-----אני פשוט הייתי נפעמת.....איזה דברים מדהימים!! הלוואי שהייתי יכולה לשאוב משם לא רעיונות אלא איזה מזרקה או שתיים.......

niya

New member
אפשר להכין מזרקה לבד!

קונים משאבה של אקווריום, שמים אותה בקערה (מאיזה חומר וסוג זו כבר סוגיא לאביבה... שמים אבנים יפות/ קריסטלים (שוב, אביבה) מים מחברים לחשמל ו... יש! בהצלחה!

היי במבי ../images/Emo140.gif

יש אתרים נוספים עם מזרקות מאוד יפות, אני אצרף תמונות שהורדתי משם. אני עכשיו עובדת על מזרקה......כבר אספתי מספר פריטים לרקע ושתי קערות ובמשך ההכנה אני אחליט מה נשאר ומה לא בהתאם לתחושות. אני צריכה רק לקנות משאבה- לא מצאתי את הישנה שלי. אני אצלם כשיהיה מוכן ואשלח לכם תמונה.

ברוכה הנמצאת תמיד ../images/Emo24.gif

כן, כבר התחלתי באיסוף חומרים בסיסי.... אני בטוחה שעוד אשנה הרבה דברים בדרך- הניסוי הקטנטן שהצבתי לי פה הוא לשם הצגת הרעיון הכללי. תנו לי מספר דקות- אני אשלוף את הדיגיטלית מן הארון ואצלם תמונה התחלתית- את התוצאה הסופית תראו רק כאשר ארגיש שזהו.
כשהמזרקה תגמר- הפורום יתחבר

../images/Emo66.gifהנה זה בא!!!

היי, הנה תמונה שצילמתי בזה הרגע עם חומר הרקע שאספתי בשעתיים מכל מימי פינות בבית. אשמח לקבל רעיונות, הערות והארות
תודה

איזה יופי

גבריאלה.....התחלה יפה..... אני מתכננת לעשות מזרקה שתהיה מלאה לגמרי בכל מיני דברים (אהבתי את הכדים הקטנים שלך) עם חלוקי נחל וצדפים יפים ואולי איזה צמח מים ושהמים יפעפעו מתוך חלוק נחל גדול שאני אצטרך איך שהוא לנקב בו חור ליציאת המים (כי לא תהיה לי סבלנות שהמים יעשו את זה.....כמה אלפי שנים,לא?...)

למעלה