^^
R Ruby Moon New member 4/8/06 #26 אני כל כך חושקת ב:אנימה אינסיידר 29 זה כל כך סגיד! ויוקו על השער! ויש מצב שיהיה לי אותו עד סוף החופש!!!!!!!!!! יאאאאאאאא!
אני כל כך חושקת ב:אנימה אינסיידר 29 זה כל כך סגיד! ויוקו על השער! ויש מצב שיהיה לי אותו עד סוף החופש!!!!!!!!!! יאאאאאאאא!
R Ruby Moon New member 4/8/06 #32 יש בובות של ריי\אסוקה ב135$ OMG!!!!! איך?! וזה גם בלי המשלוח!!!! מיאווווווו!
R Ruby Moon New member 4/8/06 #33 *עדיין מתאבלת* רק בובה אחת! זה יותר מדיי! מקודם חשבתי שעל בובה אחת לשלם 200 זה יחסית הרבה!! אבל 600?! ד"א כדאי לי להתחיל לקנות את המנגות של אוונגליון? רבל למה קאורו מלאך?! המלאך האחרון!!!! והוא מת!!!! למה?!
*עדיין מתאבלת* רק בובה אחת! זה יותר מדיי! מקודם חשבתי שעל בובה אחת לשלם 200 זה יחסית הרבה!! אבל 600?! ד"א כדאי לי להתחיל לקנות את המנגות של אוונגליון? רבל למה קאורו מלאך?! המלאך האחרון!!!! והוא מת!!!! למה?!
R Ruby Moon New member 4/8/06 #36 ^^ יו-היה מפגש פורום קלאמפ ובגלל המלחמה המפגרת הזו לא באתי!!! יו- הגיע משלוח חדש ומוזר לאוטאקו (אז בואו נבהה במשלוח הקודם והסגיד של אמצע החודש) יו-סקה תרד מן העץ!!!!!! אם בא לך ליפול אל תעשה את זה פה!!!!!!!! XD
^^ יו-היה מפגש פורום קלאמפ ובגלל המלחמה המפגרת הזו לא באתי!!! יו- הגיע משלוח חדש ומוזר לאוטאקו (אז בואו נבהה במשלוח הקודם והסגיד של אמצע החודש) יו-סקה תרד מן העץ!!!!!! אם בא לך ליפול אל תעשה את זה פה!!!!!!!! XD