-זהירות ספאם-
חזרתי היום בערך בחמש^^' וכע^^ היא כזו פוצע^^^^^^^^^^^ אבל.. אבל... הוא הייה אמור להיות של אחות של מור (המוכרת) ומור שיכנעה אותה שתחכה עד המשלוח הבא. היא שמרה את הבובה הזו בשבילי^^^^^^^^^^^^^^^^^^ והיום שתיהן באו לסיבוב קניות בדיזינגוף ובדרת הן עברו באוטאקו^^ אמרתי לה תודה רבה^^ והיא אמרה לי פשוט לשמור עליו מכל משמר-^_^- קניתי גם כרית של full moon o sagashite ומגילת קיר של יוקו (טוב למען האמת של טסובאסה ויוקו אבל אצלי כל מה שיש בו יוקו נחשב "יוקו" ולפעמים אני קוראת לזה גם "יוקו וחברים" חח^^') אבל עכשיו יש לי בעיה יותר גדולה מכל בעיה שהייתה לי בעבר! אין לי איפה לטלות את מגילת הקיר הזו!!! בדקתי ואני חייבת להזיז לפחות 4 פוסטרים (וזה עוד במקום שיש בו מקום ריק ששמרתי לעוד פוסטרים שרציתי לקנות, ביניהם ציפיתי לאחד של יוקו) אין לי בעיה אפילו להעביר למקום אחר את כל הפוסטרים שלי (אני מתכוונת למקום פנוי אחר על הקירות שלי בחדר) אבל אין לי ממש אחד כזה!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ~_~ אבל שבוע הבא אני הולכת שוב (ואל תבינו אותי לא נכון, זה יהיה רק בשביל לקנות את הפיגר של יוקו ואת הוליק 7, לא יותר^^, טוב אולי רק קצת-^_^-') ניסיתי למצוא בכל חנות אפשרית את העיתון של אנימה אינסיידר!!! ואני לא מוצאת!!!!!! מס' 29 נעלם מהחנויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז כנראה אני אזמין מהאינטרנט אבל אם כע אז זה יהיה עוד בערך שבועיים שלושה ובשביל יוקו קשה לי לחקותXD *בודקת אם יש עוד פיגרים שלה* *לא מוצאת* מיאווווווווו