תמונות נדירות כמעט נדירות... הגלריות: 1 2 אם גם לכם יש תמונות נדירות אז תשרשרו
X XXX Lover New member 13/9/03 #1 תמונות נדירות כמעט נדירות... הגלריות: 1 2 אם גם לכם יש תמונות נדירות אז תשרשרו
S slave4brit New member 13/9/03 #2 ../images/Emo42.gifהן לא נדירות בכלל אבל יש פה תמונה שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב.. גם כן, אחת היפות של בריטני לדעתי... כל התמונות שלה בטבע מדהימות
../images/Emo42.gifהן לא נדירות בכלל אבל יש פה תמונה שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב.. גם כן, אחת היפות של בריטני לדעתי... כל התמונות שלה בטבע מדהימות
I iRiS009 New member 13/9/03 #3 גם אני מתה על התמונה הזאת ! ועל התמונה שהיא כם מכנס שחור ועם חולצה שחור לבן של גברים כזאת עם עניבה שחורה...איזו תמונה מהממת זאת..אני אחפש ואשים..אם למישו יש אותה..שישים גם..חח
גם אני מתה על התמונה הזאת ! ועל התמונה שהיא כם מכנס שחור ועם חולצה שחור לבן של גברים כזאת עם עניבה שחורה...איזו תמונה מהממת זאת..אני אחפש ואשים..אם למישו יש אותה..שישים גם..חח
I iRiS009 New member 13/9/03 #4 הנה אלו.. איזה בגד מהמם! אני חולה על התמונות האלו...יש בעוד פוזות אני אשים רק חלק..
D Dream within a Dream New member 13/9/03 #8 ../images/Emo41.gifאני אוהב אותן../images/Emo70.gif יש לבריטני מלא תמונות מהממות, אני לא יכול להחליט מה אני הכי אוהב.. אני יכול להחליט מה אני לא אוהב..
../images/Emo41.gifאני אוהב אותן../images/Emo70.gif יש לבריטני מלא תמונות מהממות, אני לא יכול להחליט מה אני הכי אוהב.. אני יכול להחליט מה אני לא אוהב..
K KeSi15 New member 13/9/03 #10 אוף!!!!!!!!! שוב דכו את היצאה של האלבום של בריטני!שוב אין תאריך! איזה באסהההההההההההה
S slave4brit New member 13/9/03 #11 ../images/Emo42.gifלא דחו..אלא הקדימו בmtv אמרו שהדיסק ייצא ב 16 לנובמבר והסינגל לפניו...
I i4britney New member 13/9/03 #12 ממש לא נכון... MTV אמרו שהאלבום החדש של בריטני יצא ב-18 לנובמבר והסינגל אין לו עוד תאריך רשמי אבל השיר יוצא לרדיו ב-6 לאוקטובר וב-13 לאוקטובר שבוע לאחר מכן הוידאו קליפ!
ממש לא נכון... MTV אמרו שהאלבום החדש של בריטני יצא ב-18 לנובמבר והסינגל אין לו עוד תאריך רשמי אבל השיר יוצא לרדיו ב-6 לאוקטובר וב-13 לאוקטובר שבוע לאחר מכן הוידאו קליפ!