תמונות מWINGS OVER EUROPE

Shmenky

New member
תמונות מWINGS OVER EUROPE

לא יודע כמה זה נהוג פה, אבל הנה כמה תמונות מסימולטור קרב דווקא. למי שתהה, האש מאחורה היא לא המנועים :)

Shmenky

New member
טיול של כמה מפציצים חביבים

ממלחמת העולם השנייה...

Shmenky

New member
המשך טיול - הפצצה על מערך טנקים

כל הנזק הזה והבחור בריבוע האדום עדיין בחיים...

Shmenky

New member
F15

לאחר תקלת כנף קלה (בסוף הצלחתי לנחות באיזה שדה)

Shmenky

New member
ואחרון - פאנטום מול ספינה חסרת ישע

לא רואים כל כך בגלל החושך

Shmenky

New member
תודה! ותשובות

זה באמת WINGS OVER EUROPE - COLD WAR GONE HOT (השני לדעתי זה וויאטנם למרות שזה אותו עקרון) המשחק מגיע עם יחסית מעט מטוסים - פאנטום (בסביבות ה5 סוגים), F15, HARRIER, F100d Sabre, hunter, F105D ומיגים לאויב (שלא תמיד ניתן לטוס איתם לפי דעתי). יש מבחר של בערך 8 משימות, הפצצה, סיוע אווירי, הגנה על קבוצת מטוסים, פטרול, תקיפה ספינה, סיור (מודיעיני או משהו כזה), וintercept (הפרעה) שאני לא כל כך בטוח מה זה. הסימולטור עצמו הוא דיי טוב וגם דיי קל לשימוש, אפשר לבחור למשל רמת ריאליזם/קושי ואת רמת האויב וגם יש מבחר לא רע של כלי נשק. אבל מרגע שגיליתי שאפשר להוסיף מטוסים/איזורי לוחמה/כלי נשק/לוחמי אויב המשחק נהיה הרבה יותר כייף ומשכנע, רוב ההורדות בחינם דרך אגב. האמת שעכשיו אני מנסה להתאמן גם על סימולטורים אחרים כמו הפלייט סימולטור 9 (נראה לי) ופאלקון.

Shmenky

New member
נסה להוריד מ...

כאן אני לא בטוח האמת אם נרשמתי או לא בשביל להוריד, מה שבטוח יש שם מלא דברים.

פאלקון זה עולם אחר ...

בהצלחה , אתה מוזמן לשאול כאן לגבי כל קושיה שתתקל בה

Shmenky

New member
חחח פאלקון זה משוגע

אני מנסה אפילו להתחיל לקרוא את החוברת ולעבוד במקביל, לא פשוט בכלל (נגיד רק שאני כבר כמעט ולא נוגע בכפתורים של הקוקפיט, פשוט כל דבר שאני לוחץ מכבה לי עוד משהו). בכל מקרה תודה.

בהצלחה ../images/Emo13.gif

הדבר החשוב ביותר הוא לא לקפוץ קדימה וללכת צעד צעד . תקרא את כל החוברת , לא לפחד מה 500 ומשהו עמודים ופשוט להתמיד ...

תודה!!! אפשר קישור לאתרים של הורדת המטוסים?

וראיתי בתמונות שהעלת את המשימה שלך על ה- b-2, נראה לי שכיף מאוד להפציץ איתו........ :)

Shmenky

New member
כן הB2 אחד היפים

נגיד רק שעם משהו כמו 24 פצצות אין כמעט סיכוי להחטיא את המטרה. והקישור להורדה נמצא 3-4 תגובות מעליי :)

למעלה