תמונות מWEBSTER HALL

תמונות מWEBSTER HALL

המועדון הכי שווה לטעמי בניו יורק , 3 קומות +מרתף, מופע חשפנות לבנות בלבד בשעה וחצי הראשונות בהנחיה אדירה של איזה הומו , רקדניות על הבר בשביל הבנים.. כניסה חינם שתייה חינם והמון מוסיקה שחורה.....אם יש לכם ציצי חח אני יוצאת כל שבוע לשם ורק אתמול חשבתי לקחת מצלמה תהנו http://imafam.pic.co.il עוד דבר..... אי אפשר להאזין ל HOT 97 באינטנרנט אבל אני ממליצה למי שרוצה לדעת מה הכי SICK כרגע- www.hot108.com תחנה נטולת פרסומות שמשמיעה את הלהיטים החדשים ושירים שלוקח להם זמן להגיע לארץ...

ק ר ח

New member
תודה על הלינק לתחנה הזו

הרבה זמן חיפשתי משהו בסגנון,באת לי טוב,תודה!!!

למי אכפת מהבנות???

וידוע שהבנות האמריקאיות גדולות ומכוערות רק בסרטים אתה תראה את היפות באמת והן נדירות לאללה וחוצמזה במועדוני היפ הופ יש רק שחורים ולטינים -בחורים לבנים יותר שומעים מוסיקה שחורה מאשר בחורות לבנות אז יש כמה לבנים ואותם לבנים יהיו אמריקאים איטלקים אבל גם הם נעלמים בקהל כי הוא מלא בצ'ונסים ולטינים. מעטות הלבנות ששומעות מוסיקה שחורה ולכן יוצאות לשם רק השחורות והלטיניות והן כולן רולות גדולות ומכוערות מי בכלל אכפת מהבנות?????? ככה ישל י פחות תחרות!!! אני באה כי הכניסה חינם השתייה חינם הברמן מעחף ויש מופע סטריפטיז ששם כולן משתגעות וזה פשוט מדהים והמוסיקה פשוט טובה.

למעלה