תמונות מhoney

dark angel 17

New member
תמונות מhoney

אם מישהו רוצה את כל התמונות מהסרט,אז באתר של ג'סיקה יש תיקייה להורדה ויש בה כ 800 תמונות מהסרט,הן באיכות טובה. זה נמצא בעידכונים של 4/4

123יעל

New member
נ"ש על האני כמובן!

טוב אז סוף סוף לקחתי את הדי וי די של האני! זה מה זה יפה!!! יש שם שמלמדים איזה קטע מהרקידים... ומאחורי הקלעים... ופספוסים! והמון קטעים שנמחקו בסוף... ואני ואחותי אתמול אחרי שראינו בצהריים את הסרט (שוב) אז בלילה ראינו את הסרט כשיש ברקע הערות של ג'סיקה והמפיק!! הם היו כאלה חמודים!!! כל הזמן הוא אמר כמה ג'סיקה יפה ומהממת ואיך זה מגהים להסתכל! לא נתנו יותר מדיי מידע מעניים הם סתם היו מצחיקים כאלה וחמודים.... הם אמרו שבגלל שהם עשו את הסרט הזה שנה וחצי לפניי שהוא יצא הם היו צריכים לחזות מה יהיה אופנתי אז... ושזה מאוד קשה לעשות "טרבדי מוביס" בגלל זה...

אז הDVD שווה?

יש בו הרבה בונוסים וחומרים נוספים? הוא מעניין? שווה להשכיר אותו מהספרייה או לא? אני שופט לפי הערך המוסף של הדיסק, כי כרגע לא באל לי לראות את הסרט בפעם השלישית, למרות שמדובר בג'סיקה אלבה...

123יעל

New member
אני אגיד לך מה יש שמה ותחליט

יש שם את הסרט בגירסא שג'סיקה והמפיק(נראה לי, אני כבר לא זוכרת) נותנים הערות על כל סצנה. יש המון קטעים שהורידו או שינו יש מאחורי הקלעים אבל לא ראיתי.... לא הספקתי אחותי ראתה היא אמרה שזה חמוד יש את הקליפ של בלק האלה עם השיר "I"M GOOD" וגם מאחורי הקלעים דיי עלוב של זה... יש את הקליפים המלאים, של שני קליפים שהראו שהיא עושה בסרט, את השניים הראשונים שהיא רק משתתפת בהם לא עושדשה אותם.... ו.... לא זוכרת מה עוד, אה יש גם פספוסים, נחמד, אין הרבה פשוט.... אני לא חושבת שיש עוד משהו.... אאאההה!!!!!!!!!!!! כמובן! הקטע שמלמדים איך לרקוד כמו האני!! חחח רק בשביל זה לקחתי את הדי וי די.... מלמדים את הקטע שהיא מלמדת בשיעור שמראים.... עכשיו באמת זהו!

DarkAnna

New member
באסה-זה לא מוריד...

ניסיתי להוריד 3 פעמים: 1) נתקע...
2) הוריד אבל הקובץ נעלם לי בטעות...
3) הוריד והקובץ לא נמחק (תודה לאל...) אבל במקום להראות תמונות זה הראה לי רק מלא אותיות בשפה מוזרה...
כפול 100000000000000 מבאס, לא?

למעלה