תמונות מ- Making the video של - somewhere i belong
C Cupid In Hell New member 26/4/03 #14 רק באמ טי וי 2 יש ביום רביעי רק שכחתי ת'שעה ראיתי את זה 30000 פעם באמ טי וי הרגיל לא יהיה....
C Cupid In Hell New member 26/4/03 #16 חחחח אני לא עשיר.... אני באמצע לא עשיר ולא עני אני במתי אמ טי וי 2 כי התחננתי ירדתי בלימודים בגלל זה..... אבל שם זין... הכל בשביל לראות את לינקין!!
חחחח אני לא עשיר.... אני באמצע לא עשיר ולא עני אני במתי אמ טי וי 2 כי התחננתי ירדתי בלימודים בגלל זה..... אבל שם זין... הכל בשביל לראות את לינקין!!
O olly v New member 26/4/03 #18 בזמן האחרון אמ טי וי ממש מתדרדר.... הם משדרים כל היום את אותו הדבר... בבבווורררייינננגגגג
I iRoNBaLLz New member 26/4/03 #19 במילים אחרות.... פופ עלוב ומסריח... אני שנה על אמטיוי מחכה לראות לינקין....... והכלבים האלה מראים שירים של ווסטלייף....... כל היום!!! אני רק רואה או שומע אותם יש לי בחילה קשה..... MTV = ערוץ פופ מסריח....
במילים אחרות.... פופ עלוב ומסריח... אני שנה על אמטיוי מחכה לראות לינקין....... והכלבים האלה מראים שירים של ווסטלייף....... כל היום!!! אני רק רואה או שומע אותם יש לי בחילה קשה..... MTV = ערוץ פופ מסריח....