תמונות מ AUL אני לא זוכרת מה כבר שמתי אז אני אשים הכל
L Lopezit New member 30/7/05 #1 תמונות מ AUL ../images/Emo27.gif אני לא זוכרת מה כבר שמתי אז אני אשים הכל
מ מיסטר זנגביל New member 31/7/05 #10 תודה ליאת ../images/Emo13.gif ג'ניפר נראית חמוד, אבל ב-SWD היא נראית הרבה הרבה הרבה יותר טוב...
ח חדש123 New member 31/7/05 #12 צודק 100 ! לא ממש אהבתי איך שג'ניפר ניראת פה! וב SWD היא ניראת פצצה עם השיער הארוך שלה!
L Lopezit New member 31/7/05 #14 לדעתי הסרט שג'ן נראית הכי יפה זה ג'יגלי היא פשוט מושלמת שם בכללללל הסרט והשיער שלה שם פשוט
L Lopezit New member 31/7/05 #13 בקשה אבי../images/Emo3.gif והיופי של ג'ן קשור בתפקיד של הסרט היא משחקת פה תפקיד דרמטי וגם אין לה ממש כסף נראה לי וכאלה...
בקשה אבי../images/Emo3.gif והיופי של ג'ן קשור בתפקיד של הסרט היא משחקת פה תפקיד דרמטי וגם אין לה ממש כסף נראה לי וכאלה...
O oren456 New member 31/7/05 #11 תודה ענקית על התמונות ואני עכשיו זז לתחנה מרכזית בת"א בשביל הנסיעה לאילת אז נתראה ביום חמישי בערב או בשישי .
תודה ענקית על התמונות ואני עכשיו זז לתחנה מרכזית בת"א בשביל הנסיעה לאילת אז נתראה ביום חמישי בערב או בשישי .