תמונות מת"א

dimaspector

New member
כרגיל

טוב אני מצטער שאין לי הרבה תמונות לחדש כי נראה לי שכולם צילמו את אותו דבר אבל בכל אופן ותגידו לי בבקשה את הדואר האלקטרוני של כיבוי תל-אביב אני צריך לשלוח להם כמה תמונות

dimaspector

New member
עומר

עומר שמה על הארוע הגדול והחליט לעבור דרך תחנת יפו לקחת מעיל וקסדה ולהגיע עם האוטו הפרטי שלו לארוע (בדיוק כמוני)

TAleader

New member
עומר עושה מה שהוא תמיד עושה... :0)

מסתובב ממקום למקום, מחייך הרבה ועובד מפעם לפעם. האמת היא ששמעתי על השריפה ב-10:37 בבוקר. ידידה שלי ניסתה להעיר אותי איזה 20 דקות, ולא זזתי אפילו, ואיך ששמעתי על האירוע קפצתי מהמיטה ותוך דקה וחצי הייתי לבוש ויצאתי מהבית שלה. נסעתי מפתח תקווה לש"י (התחנה הראשית של תל-אביב), נרשמתי ולקחתי ציוד, נסעתי הביתה ועליתי על מדים ואז נסעתי לאירוע. עברתי ממצב של שינה עמוקה לנוכחות מלאה באירוע בשעה וחמש דקות. אני שמח שבאתי, אפילו אם זה קצת מאוחר, ולו רק כדי לעזור בקיפולים. ציון לשבח לצופות עדי ומאיה מיפו, שאף על פי שהן רק חצי שנה בשירות הן זוהי השריפה השישית שלהן (או יותר) והן עבדו לתפארת! כבוד לעוסקים במלאכת ההצלה וללוחמי האש כולם! עומר. :0)

firerez

New member
דימה

ממתי התמונות האלה ?? זה לא ניראה לי מהיום בבוקר!

dimaspector

New member
צודקים

זה מאתמול בבוקר פשוט רק חזרתי הביתה לפני שעתיים אז הכל בישבילי כמו יום אחד והתבלגן (אנחנו יום רביעי כבר נכון)

למעלה