זו תשובה קשה
לכל אחד שינסה לענות עלייה, אם להגיד את האמת..
מצד אחד אני מבין מאד את כל אלו שזנחו את המגבר אחרי שקנו עם ציפיות מסוימות ומצד שני, אני חושב שזה עניין של שני דברים עיקריים;
{דרך אגב, נשנה את "לשמוע סאונד יותר טוב ממה שהוא באמת נשמע" ל "לשמוע סאונד אחר ממה שציפו", טוב זה עניין סוביקטיבי, ברב המקרים}
1 - הסוויצ' שחייבים לעשות במח לסאונד של MESA. הוא שונה מאד מכל דבר אחר ואנשים (כולל אני) מחפשים בראש סאונד שהם מכירים קודם כל שניגשים למגבר חדש
(אני למשל בשעה הראשונה איתו, חיפשתי MARSHALL מן הסתם, למרות שבמודע ידעתי שהוא לא והוא לא אמור להשמע ככה, זה עבר לי ואז אתה נקי להמשיך הלאה).
2 - גם עם ה M4 וגם ועל אחת כמה וכמה עם ה MV צריך המון המון זמן להכיר את המגבר, את הכיוונים ואת האופציות כדי להוציא ממנו את המיטב,
זה לא בשום אופן, מגבר PLUG AND PLAY.. פשוט לא. הוא אמנם ישמיע קול סביר עם כיוונים אינטואיטיבים, אבל ברגע שיושבים על מוד מסויים כשעה או הרבה יותר ומנסים, מגיעים לסאונדים מטורפים ומיוחדים מאד.
בקיצור זה מגבר לא קל שלא הייתי ממליץ לרכוש אותו לכל אלו שבהתחלת הדרך.. (מה שזה לא אומר)
זה מגבר שברגע שמגיעים ל נקודות החזקות שלו, אין לו תחרות!
זה מגבר עם סאונד מאד "מסויים" למרות שהוא ורסטילי בטירוף! (יותר מכל מגבר אחר שהיה לי או שמעתי אי פעם)
זה מגבר שחייבים לחיות איתו. שום בדיקה אצל חבר לשעתיים (אלא אם הוא מכיר אותו פיקס) או לחילופין בחנות, לא תיתן את התמונה המלאה.
בקיצור, זה מגבר אליפות שאני לאט לאט משתדל להכיר, שהגעתי איתו לכמה סאונדים בימים האחרונים שפשוט העיפו לי את הראש אחורה כמו ששום דבר לא עשה.
זה מגבר שחייבים לנגן עליו פיקס, הוא מפוקס בכל תו, הוא חותך את המיקס בכל תו ולא נותן לך שנייה של "סליחה"..
בקיצור, זה מגבר מאאאאאאאאד דורשני, גם מבחינת האלקטרוניקה שמחוברת אליו מסתבר וגם מבחינת הנגן שמחובר אליו מסתבר
.
אני קיבלתי את המגבר ששילמתי עליו. האמת, שציפיתי שיהיה לי יותר קל, אבל אני מניח ש"אפענח" אותו מהר יותר ממה שתיעדו לי.
אם לענות על שאלתך במילה אחת אז:
כן.