תמונות משפחתיות

byrdparis

New member
תמונות משפחתיות

כפי שהבטחתי..
צילמתי ממש ככה בחטף ושיחקתי עם זה קצת שייצא יותר נורמאלי, סורי שלא הוצאתי את כל הציוד "המקצועי"
אני פשוט פה באטרף על המגבר החדש.. ואין לי ז^& לצלם.

אבל כפי שהבטחתי.. הנה כמה תמונות של המפלצות.. יחד.
עכשיו אתם

mr dish

New member
תן לי שלוש יפיופות וגמני מראה לך שאני יכול...

כל הלילה.

DC400

New member
אחי יש פה צעירים בפורום

מה אתה מתחיל עכשו עם פורנו קיצוני?

יאללה איזה יופי!

EvilPizza

New member
טוב אני מניח שהבטחתי

Gibson Es-175 יקירתי המדהימה
Gibson Les Paul Traditional הידועה בשם "שושנה"
Fender Heavily Modified Strat הידועה בכינויה "שלגייה"
קלאסית חמודה של אדמירה הידועה בתור הגיטרה שתשבר לי מתישהו :)
והפסנתר Roland RD300GX

zangiamit91

New member
פיקס

המגבר ענה על הציפיות שלך? אני שומע על הרבה שיש להם או היה להם מארק 4 או 5 והם ציפו או קיוו לשמוע סאונד יותר טוב ממה שהוא באמת נשמע. אני אישית ניגנתי עליו פעמים בודדות ואהבתי את הסאונד אבל לא ניגנתי לעומק...

byrdparis

New member
זו תשובה קשה

לכל אחד שינסה לענות עלייה, אם להגיד את האמת..

מצד אחד אני מבין מאד את כל אלו שזנחו את המגבר אחרי שקנו עם ציפיות מסוימות ומצד שני, אני חושב שזה עניין של שני דברים עיקריים;
{דרך אגב, נשנה את "לשמוע סאונד יותר טוב ממה שהוא באמת נשמע" ל "לשמוע סאונד אחר ממה שציפו", טוב זה עניין סוביקטיבי, ברב המקרים}

1 - הסוויצ' שחייבים לעשות במח לסאונד של MESA. הוא שונה מאד מכל דבר אחר ואנשים (כולל אני) מחפשים בראש סאונד שהם מכירים קודם כל שניגשים למגבר חדש
(אני למשל בשעה הראשונה איתו, חיפשתי MARSHALL מן הסתם, למרות שבמודע ידעתי שהוא לא והוא לא אמור להשמע ככה, זה עבר לי ואז אתה נקי להמשיך הלאה).

2 - גם עם ה M4 וגם ועל אחת כמה וכמה עם ה MV צריך המון המון זמן להכיר את המגבר, את הכיוונים ואת האופציות כדי להוציא ממנו את המיטב,
זה לא בשום אופן, מגבר PLUG AND PLAY.. פשוט לא. הוא אמנם ישמיע קול סביר עם כיוונים אינטואיטיבים, אבל ברגע שיושבים על מוד מסויים כשעה או הרבה יותר ומנסים, מגיעים לסאונדים מטורפים ומיוחדים מאד.

בקיצור זה מגבר לא קל שלא הייתי ממליץ לרכוש אותו לכל אלו שבהתחלת הדרך.. (מה שזה לא אומר)
זה מגבר שברגע שמגיעים ל נקודות החזקות שלו, אין לו תחרות!
זה מגבר עם סאונד מאד "מסויים" למרות שהוא ורסטילי בטירוף! (יותר מכל מגבר אחר שהיה לי או שמעתי אי פעם)
זה מגבר שחייבים לחיות איתו. שום בדיקה אצל חבר לשעתיים (אלא אם הוא מכיר אותו פיקס) או לחילופין בחנות, לא תיתן את התמונה המלאה.

בקיצור, זה מגבר אליפות שאני לאט לאט משתדל להכיר, שהגעתי איתו לכמה סאונדים בימים האחרונים שפשוט העיפו לי את הראש אחורה כמו ששום דבר לא עשה.
זה מגבר שחייבים לנגן עליו פיקס, הוא מפוקס בכל תו, הוא חותך את המיקס בכל תו ולא נותן לך שנייה של "סליחה"..
בקיצור, זה מגבר מאאאאאאאאד דורשני, גם מבחינת האלקטרוניקה שמחוברת אליו מסתבר וגם מבחינת הנגן שמחובר אליו מסתבר
.

אני קיבלתי את המגבר ששילמתי עליו. האמת, שציפיתי שיהיה לי יותר קל, אבל אני מניח ש"אפענח" אותו מהר יותר ממה שתיעדו לי.

אם לענות על שאלתך במילה אחת אז:
כן.

zangiamit91

New member
ענית יפה

נראה לי שקלעת בול למה זה המארק 5, אני מודע לזה שהוא מתחוכם וצריך מאוד לדעת איך לעבוד איתו. והכי נכון זה באמת מגבר שצריך לחיות איתו כמה שבועות כדי להגיד זה מה שאני אוהב או לא.

עדיין המגבר הבא שלי הוא מארק 5. חלום ילדות שצריך להתגשם .
תהנה המון ותתחדש.

eran377

New member
איזה תענוג של דבר... יוצאות העיניים.

הפורום הזה הולך ומתברך בציוד מעולה... ככה צריך

למעלה