תמונות משישי+שבת....(1)

סטייל

תמונות מגניבות, מלא זמן לא העלו לפה נראלי תמונות נורמליות, תמשיכו לצלם.. וואי כמה ספוטים יש לכם נראלי אתם ממש מאורגנים שם חחח

P Rod

New member
וואלה באמת שיתחילו להעלות צילומים

מזה פה אשקלונה?

Tal126

New member
חחח התמונה של הבאקסיד

נראת כאילו אתה בא לתקוע נוד XD

izbitski

New member
תודה על התגובות...../images/Emo13.gif

ליאיר: תמונה 1 זה היה בכוונה על wide ...לדעתי זה יותר סטייל... אבל בכ מקרה קחו השם של הדג זה "canon powershot s3 is" ולמקרה שאתם לא מכירים את השם.. אז הינה תמונה וריוויו...רק מה שלמעלה מעניין... http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_s3-review/ נקווה שהלינק עובד... ואם זה לא עבד אז קחו את זה!

izbitski

New member
מה שאני הכי אוהב בה זה שהיא

מתנהגת בול כמו מצלמת ריפלקס...רק דיגיטאלית! yeah boy!
כן ילד!

enjoi butterfly

New member
תתחדש..

הממ נשמע טוב אבל מעל 200 אסא על תחשוב על לצלם..ותהנה מימנה אני מוחכה לתמונות חדשות ..

izbitski

New member
למה...דווקא בשיעור צילום נתנו לנו

פיליפ של 400 אסא...יותר קל לצלם ככה כשחשוך אבל כשיש אור זה הורס תתמונה...

enjoi butterfly

New member
ואללה יש לכם שיעור צילום?!?!

איזה יופי! הלואי אליי בזמנו ללמוד צילום בבית ספר.. אתם גם מצלמים בשחור לבן ומדפיסים בבית ספר? מה שאני התכוונתי זה שבדיגיטלית שלך ברגע שאתה מצלם יותר מי 200 אסא התמונה נראת על הפנים כנס ללינק ותראה על מה אני מדבר..זה לא כמו נגטיב זה שונה..זה נקרא רעש דיגיטלי..תצלם מעל 400 ותראה לה אני מתכוון..

izbitski

New member
כן אני יודע..נראה לי מה שכתוב במאמר

זה שכמה שיותר אסא...ככה יותר טוב לצלם בחושך..אבל כשיש אור אז כדאי לשים על נמוך... אה וזה אחד האדירים הסדנאת צילום הזאתי...אנחנו מפתחים בבצפר את הנגטיב לתמונה עם מגדל ענק וזה יוצא אחד היפים... זה במסגרת מגמת אומנות... ואני צריך להגמל מלעשות כל הזמן שלוש נקודות...

enjoi butterfly

New member
זה נכון ולא נכון..

תמיד תשאוף לצלם באסא נמוך יותר איכות..אני יודע על מה אתה מדבר אני עושה את זה כל השבוע..:) לא ידעתי שיש בבית ספר חדר חושך כל הכבוד איפה אתה לומד?

itamar229

New member
הוא לומד בבית ספר מור מכבים-רעות

פשוט הוא במגמת צילום וזה בית ספר של תכונים חחחחחחחחחחח היום שמו לנו פלזמה בכניסה לבית ספר

למעלה