תמונות משותפות .

אין בכלל !

לא תמונות יחד , והוא גם לא מעלה כלל תמונות שלו , אלא אם כן תייגו אותו . אני לא ביקשתי שיעלה מעולם תמונה או שירשום כי הוא אמר שזה מפריע לו והוא לא אוהב את זה מהסיבות שרשמתי לפניכן.

roeyco1

New member
אז אני אגיד לך מה הייתי עושה במקומך...

הייתי מעלה בכל זאת תמונה או שתיים ומתייג אותו, למרות שביקש שלא. זה לא משהו שאמור להוביל למשבר גדול מדי או פרידה, תחת ההנחה שזה לא כזו דרמה גדולה.

אבל הייתי בודק את התגובה שלו לאחר מעשה (ומקווה לא למצוא גם תגובה של מישהי אחרת - ושוב לדעתי הסיכוי לתרחיש פסימי הוא נמוך, אבל לא אפסי).

שווה לך לבדוק את זה בשטח. זה לא פאול מספיק מהותי כדי לסכן את הקשר שלכם. ברור שהוא לא יאהב את זה, אבל יש לא לאהוב ויש להגיב באגרסיביות רבה ולדרוש שתורידי את זה שזה כבר מעלה קצת חשדות.

roeyco1

New member
ברור, עדיף לשים בנדנה על העיניים

ולהמשיך עסקים כרגיל עם בחור שרק לפני רגע כתב סטטוסים לאקסית שלו והעלה מלא תמונות איתה, אבל עכשיו לא מוכן אפילו לשים תמונה בודדת עם הנוכחית. ממש "התגרות"...

wild orchid

New member
במקומך לא הייתי מקשיבה לעצת אחיתופול הזו.

את כמו כל בחורה ממוצעת רוצה עמוד פיכסבוק דביק מלא בתמונות המחויכות שלכם. את רוצה לכל מי שרק אפשר, קשור או בעל קשר בקושי מקרי אלייך יראה שיש לך בן זוג וכמה את מאושרת. כמובן שאת נואשת ללהקת מזמרות יוווווווווו איזה מהממים אתםםםםםם מלווה בשיטפון של לייקים. הוא, עד כמה שזה קשה לך להאמין שבעידן הפיכסבוק ואינסטוש דבר כזה עוד קיים, אדם צנוע השומר על פרטיותו. אנשים הקרובים כמו משפחה וחברים יודעים על הקשר שלכם אך אין לו שום עניין שהשכן של ההוא שפעם חיכיתם ביחד לאוטובוס יחטט לו בחיים. עניין האקסית רק מדגיש את מה שאמרתי: גם איתה הוא לא רצה להכניס אף אחד לחייו רק שהאקסית הכריחה אותו לעשות כך. יישום העצה הזו זה אחד הדברים הגרועים שאת יכולה לעשות לזוגיות שלכם. פרסום שכזה מראה על חוסר כבוד וחוסר התחשבות ברצונות וברגשות שלו ואילו הייתי במקומו, הייתי מעיפה אותך לכל השדים והרוחות. בחיי שלא ברור לי למה הלייקים בפייסבוק כל כך מטרידים אותך. מילא היית אומרת שהוא מסתיר אותך ומכולם אבל כל מי שחשוב יודע ומכיר. אז למה את ממציאה לך צרות לא קיימות?

roeyco1

New member
אפרופו עצות אחיתופל ודביקות

"פרסום שכזה מראה על חוסר כבוד וחוסר התחשבות ברצונות וברגשות שלו"

מעניין איזה "כבוד" ו-"התחשבות" מראה בחור ש...:
1. היה מוכן לא רק להעלות תמונות עם בת הזוג הקודמת, אלא גם לכתוב סטטוסים בשבילה בעמוד שלו בפייסבוק
2. העלה בפועל אינסוף תמונות שלו עם הקודמת
3. פתאום לא מוכן אפילו להעלות תמונה בודדת עם החדשה...

אני לא יודע אם אתה יותר נאיבי, או יותר מומחה-אחיתופל, אבל אם מה שמטריד אותך זה מה יקרה אם הגברת תעלה תמונה אחת משותפת של שניהם לפייס, אז אתה כנראה לא מבין את הסיטואציה.

wild orchid

New member
אנא ממך קח זכוכית מגדלת ותקרא שוב את התיאור

של הקשר עם האקסית: ... היה קשר דביק , מלא בתמונות מצד הבת זוג ומלא בסטטוסים לדוגמא שהיא הייתה לוחצת עליו לכתוב , או בתמונות שהוא היה מעלה בלחץ שלה .
הוא לא היה מוכן לעלות שום דבר וגם לא לכתוב שוב דבר אלא תחת לחץ כבד ואני מתערבת לך שהוא כלל גם מניפולציות מכל סוג אפשרי. יש הבדל בין העלה מרצונו לבין העלה כי לחצו עליו. אם אתה לא מבין את ההבדל, הרי אתה בבעיה גדולה.

roeyco1

New member
לא צריך ללכת ל-0 או 1

1. הבחור העלה, בלחץ של האקסית (כנראה, זו הערכה של הנוכחית), הרבה תמונות וסטטוסים.

2. בין זה לבין מצב של "0" כלומר שהוא לא מוכן להעלות כלום, יש מרחק רב ולא סביר בכלל. לא יודע למה זה נשמע לך כל כך נורמלי, בטח במקרה של זוג, שכבר יוצא כמה חודשים ביחד ובסביבה הקרובה לפחות הזוגיות ידועה. כל אדם סביר היה לכל הפחות מרגיש לא נח (כמו שהיא אכן מרגישה) שלא לומר נעלב או חלילה חושד, כשמישהו שהיה מוכן להיענות ללחץ "אינסופי" של "אקסית דביקה" לא מוכן שאפילו תמונה בודדת של קשר נוכחי ולא התחלתי שלו תתפרסם.

3. לא התרשמתי שהכותבת היא מישהי "דביקה" או אגרסיבית, כך שאני בטוח שלא אמור לקרות שום דבר רע אם היא חס וחלילה, תפרסם איזו תמונה משותפת אחת בפייסבוק. אבל אם חלילה יש סיבה מטרידה מאחורי החשש שלו מפרסום תמונה משותפת בפייס (אלוהים ישמור, כאילו מדובר בפרסום תמונת עירום שלו או איזו השפלה פומבית אחרת), יש סיכוי טוב שהיא תתגלה אחרי פוסט כזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואני לא הייתי עושה זאת

כתבת שהאקסית הייתה לוחצת עליו עם תמונות וסטטוסים, והעניין מאוד הטריד אותו.

אני מרשה לעצמי לנחש שזה ההסבר לכל העניין.

לכן אני לא ממליץ על ה"מבחן" שהוצע לך, אלא פשוט להניח לעניין להתנדף מעצמו, מתישהו בעתיד.

חס וחלילה! למה לכפות עליו חשיפה ברשת?

אם כבר אז הייתי מבקשת ממנו שנצטלם יחד כמה תמונות יפות, מדפיסה אותן ותולה בחדר השינה שלנו... כמובן מתחייבת שלא לפרסם אותן ואם חשוב לו אז גם למחוק מהמצלמה והמחשב אחרי שהודפסו.
למה כל כך קשה לך להבין שיש אנשים שלא אוהבים להחשף ורוצים לשמור את חייהם הפרטיים לעצמם ולקרובים אליהם בלבד? הרי אין היום שום ערובה שתמונה שהעלית - אפילו בפרטי, לא תתגלגל איכשהו לאיזה מקום לא רצוי (זכור לי סיפור על בחורה שמנמנה שמצאה את התמונות שלה מככבות בפרסום למכון כושר בתור דוגמא למישהי שצריכה להתחיל להתעמל...)

A לוןA

New member
עיצה מצויינת!

אני הייתי במקומך מברר אם יש לבחור עוד כמה נקודות רגישות, ומרקד עליהן גם כן.
תתחילי עם העיצה לעיל, אחר כך תופיעי במפתיע בערב שלו עם החברים ותתעלקי עליהם כל הערב, ובסוף תופיעי 3 פעמים בשבוע במקום העבודה שלו "רק כדי להגיד שלום" ותישארי שעתיים

וככה הוא יזרוק אותך חיש מהר
והבעיה שלך עם התמונות המשותפות שלכם תיעלם מאליה.

גם אני שונאת את תרבות השופוני הזאת

ולשמחתי אין ברשת שום תמונות שלי ושל משפחתי המושלמת מציגים לראווה את אושרנו. החיים שלנו זה העניין האישי שלנו, אם יש מישהו ספציפי שאני רוצה לחלוק איתו תמונה, אני שולחת לו באופן אישי.
העובדה שאת מציינת שגם את עצמו הוא ממעט לחשוף ברשת, מחזקת אצלי את המחשבה שזאת גם הגישה שלו - במיוחד לאחר שניכווה מהאקסית שעשתה ליחסים שלהם אאוטינג מטורף.
לא כל אחד אוהב ששואלים אותו ברחוב "נו איך היה באילת לפני שבועיים, נראה שקצת גידלת שם כרס קטנה, מה עם מכון כושר?"...

Hermineh

New member
הוא מצטלם עם חברים אבל לא איתך

את אומרת שהוא לא רוצה תמונות משותפות איתך. כלומר, כל זמן שאת לא בתמונה אז זה בסדר?
מצלצל לי מוזר. הרי הוא יכול להצטלם איתך ולבקש ממך לא להעלות את התמונות לאינטרנט או לשמור אותן במגרה. לא יודעת מה להגיד לך. מוזר לי נורא ואי אפשר באמת לנחש מה קורה מהפרטים שנתת.

Hermineh

New member
טוב זה נחשב שהוא לא מצטלם בכלל

אני מכירה אנשים כאלה שלא מצטלמים. עכשין זה נשמע יותר הגיוני.

סתוונית333

Well-known member
אולי לא ינעם לך לשמוע (לקרוא)

אבל הצורך שכולם ידעו על היחסים ביניכם מעיד על חוסר הבטחון שלך בעצמך ועל תפיסה שגויה על מהות הזוגיות בעינייך.

את לא חייבת להוכיח לסביבה שום כלום וערכך לא יעלה אצלם בזכות הסטטוס שלך .
מה שצריך לעניין אותך זה הקשר הפרטי ביניכם ולא הרצון להחצין אותו .

Surrealistical

New member
ומה זה מעיד

על כך שיש לו צורך שלא ידעו על היחסים שלהם? נראה לי שהבעיה שלה שולית (אם בכלל יש בעיה) ביחס לשלו.

למעלה