תמונות משותפות .

תמונות משותפות .

לא יודעת אם זה המקום הנכון , אך מקווה שתצליחו להסיר ספק מליבי. האם יש משהו חריג בכך שבן זוגי לא מעוניין להצטלם תמונות משותפות ? יש לציין שהוא מצטלם עם חברים . הוא טוען שהוא לא רוצה שידעו יותר מידי . ׳ מה שסמוי מהעין שרויה בו ברכה ׳ וכו׳.. חשוב להדגיש שאנחנו יוצאים יחד , אנשים יודעים על הקשר וכו׳..

מריוס זכריה

Member
מנהל
חריג? כן. מהווה בעיה? לא בהכרח

ברור שצריך להבין מה הרקע לעניין. הוא טיפה מוזר, והוא קשור מן הסתם לכל מיני אמונות או אמונות טפלות או עניינים לא מודעים או חצי מודעים.

אני לא חושב שצריך להקים מיד ועדת חקירה לעניין. אבל צריך להכיר אותו יותר טוב, ולהבין מה העניינים איתו - בנושא הזה, ובכל עניין אחר - כי בסוף, הכל הרי קשור בהכל.

היי.

ברור שלא אפתח בוועדת חקירה . אני יודעת שהאמונות האלה נובעות מזה שמתחילת הקשר ( שנה בערך) היינו בפיות של כל אדם אפשרי . כשהקשר הפך למוגדר הוא ביקש ממני לא להעלות תמונות ולא לעשות ריליישנשיפ בפייסבוק כדי שלא ידברו . ואמר לי שמי שצריך לדעת יודע וכל השאר לא בדיוק חשוב . השאלה שלי האם יכולה להיות לכך סיבה נוספת ..

..

ז״א , לעיני כל זה לא נראה שהוא מסתיר את הקשר , אחרת הוא לא היה יוצא איתי , מבלה איתי בחברת אנשים וכו׳.. אז מה ההגיון מעבר ל׳אמונות׳ ו׳העין הרעה ׳ .. כי מרגיש לי שיש כאן עוד משהו..

מריוס זכריה

Member
מנהל
יכולות להיות אינספור סיבות אחרות

שאלת המפתח בעיני היא כמה ואיזה אנשים יודעים על הקשר.

בגדול, אין סיבה לשום סודיות סביב העניין. אם העניין סודי, אפילו לחלק מן האנשים (בעיקר: הורים, אקסיות, חברי\ם שלו) - משהו שם מסריח בגדול.

אם המשפחה וכל החברים הקרובים יודעים, והוא רק לא רוצה שזה יהיה פומבי בפייסבוק - ניחא. אבל אם לא כל אלה יודעים - נורת אזהרה אדומה גדולה ומהבהבת.

לגבי האקסית..

היא ללא ספק האחרונה שמדאיגה אותי .. נשואה +1 ואם כמה שתהיה אובססיבית , הוא לא יסתכל עלייה שוב לעולם.

..

משפחה , חברים קרובים וגם רחוקים יודעים . אנחנו יוצאים יחד כזוג לכל מקום . פאבים מועדונים , סרט , קניון , מסעדה . אבל בכל זאת משהו מוזר לי .. מרגיש לי בתוך הבטן שיש עוד סיבה ולא ברור לי מה היא .. אני מקווה שאני לא סתם פרנואידית..

מריוס זכריה

Member
מנהל
ניאלץ בשלב זה לתייק את הנושא כ"בלתי פתור"...

בא לי רעיון גאוני!!!!!

למה לא תשאלי אותו - הכוונה היא לשאול ברצינות.
נגיד שהוא שוב אומר "מה ששרוי מהעין שרויה בו ברכה", תשאלי אותו למה יש בהזה ברכה, ממתי הוא חושב ככה, שיתןם לך דוגמאות.

אם הוא ישאל למה את שואלת, תגידי לו: זה נורא מסקרן אותי, אני רוצה להכיר אותך.

חוץ מזה תמיד יש את האשפרות של תיאורייות הקונסיפירציה: או שהוא מרגל סובייטי רדום, או שהוא עושה את זה כדי להפעיל אותך?

מריוס זכריה

Member
מנהל
להפעיל = להדאיג אותך, לגרום לך להתעסק בעניין

למה? אולי כי הוא אוהב את תשומת הלב?
בכל אופן, אל תתפשי על זה - זו רק "תאוריית קונספירציה", אבל כדאי גם לבדוק אותה בכל אופן.

roeyco1

New member
לדעתי

א. מקריאת כל השרשור והבנה שבסה"כ הקשר רחוק מלהיות נסתר, אני מניח שההסתברות שהוא מנהל קשר נוסף סמוי מהעין ולא רוצה להרגיז את מס' 2, הוא כנראה נמוך (אבל לא אפסי, זה כיוון שצריך גם לשלול סופית, ואני לא מתכוון לאקסית שכנראה לא רלוונטית אלא חלילה מישהי שלישית)

ב. תחת ההנחה שההשערה ב-א' לעיל לא מתקיימת, אני יכול לחשוב על שני הסברים אחרים:
I. אמונה אותנטית שלו בסגנון "ברכה השרויה במה שסמוי מן העין".
II. יש סיבה כלשהי שהוא חלילה מתבייש בקשר איתך - אולי מפחד מבקורת של הסביבה על הקשר הזה (נניח פער שנים גדול, רגישות של ילדים אם יש לו מסיבוב קודם שהוא לא רוהצ לפגוע בהם, חלילה סיבה להתבייש במשהו מהרקע האישי שלך (השכלה, משפחה, מוצא או כל דבר אחר שאולי מפריע לו) או שכבר ספג בקורת על הקשר הזה והוא מעוניין "לגמד" אותו)

ג. הייתי בודק איך התנהג בקשרים רומנטיים קודמים שלו - האם גם אז לא פרסם תמונות משותפות כמו במקרה שלך? (אם כן זה כמובן מרגיע)

ד. באופן כללי אני חייב להעיר שזה מסוג הדברים שהייתי מתעקש לברר מולו, ולא מטאטא מתחת לשטיח, כי אחרת זה עלול לשגע אותך זמן רב ולהשאיר אותך בסוג של חוסר בטחון בקשר או חוסר וודאות.

היי

לגבי מישהי אחרת , אני יכולה לשלול בוודאות את האופציה הזו , מכיוון שהבן אדם איתי 24/7 כמעט , מלבד העבודה .. ששם הוא ללא נייד. ובמקרה הזה אני סומכת עליו בעיניים עצומות. לגבי המשפחה - הם אוהבים אותי ושמחים שהוא הבן זוג שלי . לגבי להתבייש בי או משהו כזה , אנחנו נמצאים יחד בכל מקום כמעט .. מלבד הזמן שלו עם חברים לבד . ז״א שיש בילוי של גברים בלבד. לגבי ילדים וכו׳ אין כאלה כך שגם זה יורד מהפרק. אני אולי תוהה שזה בא מביישנות ומזה שלא רוצה שיתחילו שאלות מוזרות ( אנו לא מאותו מעמד כלכלי - ולא שחלילה אני חושבת שהוא איתי מתוך אינטרס) השאלה אם זו יכולה להיות אפשרות?

roeyco1

New member
יכול להיות, אם כי נשמע לי פחות סביר

שהרי אם את ממעמד כלכלי יותר חזק משלו, וזה מה שאני מביןמהרמז שלך, זה בטח לא משהו שהוא אמור להתבייש בו - להיפך, לא נעים להגיד אבל בברנז'ה שלו סביר שיגידו שתפס מישהי ברמה וכו'.

אבל כמו שאמרתי - את חייבת לברר את זה מולו איכשהו. לא לטאטא. זה קשר שנשמע מאוד רציני מהתיאור שלך, ואת לא יכולה להשאר עם סימני שאלה בנושא כזה - אם יש הסבר טוב, ובהחלט ייתכן שיש, אז בכלל לא היה מפריע לי שהוא לא רוצה לשים תמונות , אבל אם חלילה אין, כדאי שתביני היטב מה עומד מאחורי זה ואז תחליטי אם זה משהו זניח שתוכלי לחיות איתו או לא.

לגבי עבודה אני רק רוצה להעיר שלדעתי חלק גדול מאוד מבגידות וכו' מתרחשות במקומות עבודה כי שם אנשים בכל זאת מבלים חלק ניכר מהיממה ולפעמים תוך כדי קשר אינטנסיבי עם אחרים. לכן זה כר נרחב.אני כמובן מאחל לך מכל הלב שהוא לא מנסה לשדר למישהי אחרת שהוא "רווק פנוי" אבל לצערי מהיכרות של העולם האמיתי, גם את זה מסוכן לשלול "בוודאות" כפי שאת כותבת.

..

אני ללא ספק סומכת עליו בעניין הזה . לרגע לא חושבת שהוא בוגד בי , באמת . הוא מאד כנה , מאד פתוח איתי .. כשהיו מקרים שבחורות שלחו הודעות , ניסו לדבר , לגעת ול״התחיל ״ איתו כביכול הוא תמיד שיתף .

roeyco1

New member
נשמע מעודד ובכל זאת אל תשללי כלום

אני לא רוצה שתסתובבי עם חשדות אינסופיים חלילה נגד הבחור, כי זה לבד עלול לסבך את המצב - ברור שצריך רמת אמון בסיסית בקשר שנשמע שיש לך, אבל גם אם אי אפשר לשלול אופציה אחרת לחלוטין, גם אם לא כדאי לחפור בה יותר מדי.

ההיא10

New member
אני חושבת שאם זה המצב אז אין לך מה לדאוג

גם אני הייתי שמחה למחוק את כל התמונות מהפייסבוק שלי ושל חבר שלי וגם להסיר את הריליישן שיפ כי לאנשים יש עיניים צרות....
אבל עכשיו אחרי 5 שנים זה קצת מוזר שאני אעשה זאת ... לא רוצה שיחשוד שנמאס לי ממנו ואני מכינה את השטח או משו כזה חח

אני אומרת - זרמי עם זה הכי טוב שידעו פחות עלייך

לגבי הקשר הקודם.

זה היה קשר דביק , מלא בתמונות מצד הבת זוג ומלא בסטטוסים לדוגמא שהיא הייתה לוחצת עליו לכתוב , או בתמונות שהוא היה מעלה בלחץ שלה .

roeyco1

New member
וזה רק קצת מטריד אותי יותר

מדוע בשבילה הוא היה מוכן להעלות תמונות ועוד כמו שכתבת בקשר דביק שכנראה כלל שלל אירועים כאלה, ואילו במקרה שלך הוא לא מוכן להעלות?

האם אין ב-כ-ל-ל תמונות שלך בפוזה זוגית בפייס שלו? או שיש אבל מעט?

למעלה