תמונות משבת

Yitzik Levy

New member
תמונות משבת

קודם כל תודה לצביקה מעוז התותח, על הסבלנות והטיפ בלישר קצת את הרגליים. תודה!

Yitzik Levy

New member
אופס...

משום מה התמונות מסרבות לעלות.
אני אנסה לבדוק מה הבעיה. SORRY...

Yitzik Levy

New member
עומרי עושה התקפת לב...

לשתי טנדמיות מסכנות, שחשבו שהוא הולך להכנס באבי אביהן...
עומרי משך בהגיים, עבר מעל הראש להן ונחת מטר אחריהן. פשוט תותח!

B o o c h

New member
לא תותח!../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

אלא אקדח קפצונים אידיוט! לסכן ככה את שתי הנוסעות!!!

Yitzik Levy

New member
תשמע..

אני ממש לא בטוח שעומרי עשה את זה בכוונה. הבנות טיילו באיזי ב- drop zone כאילו זה פארק. איך שלא תסתכל על זה, הביצוע היה פשוט מושלם!

litvin

New member
להביע דעה זה בסדר...

המקרה אכן היה מסוכן ובטח שלא במתכוון! אני למדתי מהמקרה, אבל אתה שמכנה את עצמך"BOOCH" וקורא לי אדיוט, בוא ותגיד שלום בפעם הבאה שאתה במועדון או לפחות תזדהה כאן בפורום.

ERHAMU

New member
ליטווין אחי

עוד לא הבנת שכפי הנראה נגזר עלינו לסבול כל פעם מחדש איזה ידען דפר ששלשום עשה פאק 4 ,והרגע חזר מכמה שעות של ישיבה על הברזלים בלשכת עבודה ,ומשעמם לו אז הוא כותב לכלוכים בפורום ובעילום שם כמובן,שחס וחלילה לא תתגלה ערוותו ברבים . אישית אין לי שום בעיה עם הבקורת אבל למה בלכלוך ולמה שלא תבוא ממקום בונה ולא רק לשם הכפשה . הגיע הזמן שאנשים יתחילו לשים קצת יותר תשומת לב למה שהם כותבים משום שבמיוחד כשמדובר בתקיפה אישית יש לקחת בחשבון את רגשותיו {במיוחד של ליטווין הקטן }

maybemor

New member
חמו דארלינג :)

תן ל BOOCH הזה להמשיך להסתתר מאחורי הפרגוד הנוח הזה שמכונה "אינטרנט" אבל זאת לא הנקודה. הנקודה היא איך היו התגובות אם אתה או חס ושלום אני היינו עושים סוופ שמסתיים מטר מאחורי ומעל ראשי הטנדמיסטיות. לנו לא היה את הפעיל WEB הזה שהיה אומר לנו "כל הכבוד" ! ! ! ומדוע? כי זו (לפחות ב PARADIVE) טעות ומי שטועה (כמו ליטווין וכל הכבוד לו על כך) מתנצל, מרכין ראש וממשיך הלאה. ליטווין הודה בבעיתיות והמשכנו הלאה. לא צריך לחפור את הסיפור ודיי. דודי מ.

Yitzik Levy

New member
יש עתיד?

הבובה הקטנה שלי מתחילה באימוני ריתמה מגיל צעיר...

למעלה