תמונות מרנינות

croovy

New member
אבל ענבל פרלמוטר לא מתה!

היא בהודו אבל יש כאלה שאומרות שהיא בלונדון אבל יכול להיות שהתמונות מפוברקות. זה הרבה פחות מופרך משאר הדברים שאמרתם (הקטע על פרלמוטר לא מופרך בכלל. זה נכון! כל הראיות מראות שהיא לא מתה בתאונה...). זאת לא בעיה לרסס כתובת כזאת על קיר.

doofe

New member
מהמהמה?!

אני מאוד מקווה שאתה לא רציני- היא שלד! היא מתה! היא לא חייה יותר! לא הודו, לא לונדון, לא... בטח הייתם ציניים ואני יצאתי מטומטמת עכשיו, הא?

i am just me

New member
מי שפירסם את התמונות הוא אירגון

בינלאומי, אני לא רואה איזו סיבה יש להם לפברק דברים כאלה. בכל מקרה, זה לא התמונות הראשונות מחברון והסיכוי שכל התמונות מפוברקות אכן מקביל לזה שפול מת או שאלביס חי ביחד עם מרלין מנרו אי-שם באטלנטיס שנמצאה סוף סוף ע"י פרדי מרקיורי ובן זוגו לחיים.

i am just me

New member
טוב, אתה מוזמן להיכנס לאתר שלהם

ולהחליט אם הם ה"רעים" או ה"טובים". פשוט תיכנס מהקישור ההוא ותלך לדף הבית...

mysterious V

New member
אין אייקון מצורף שמבהיר אם זה ציני

או לא אז אני אתייחס לזה כאילו זה לא: זה מראה רק גרפיטי נגד פלסטינים, כמו עוד דף כזה שראיתי, על קורבנות פלסטינים. זה לא מראה גם את הצד השני. ובכלל, עדיף שלא יראו דברים כאלה בכלל. כל הקטעים האלה -איזה בן זונה שיושב שם בחו"ל וחושב את עצמו וחושב שהוא יודע מה צריך לעשות פה, ומה מתרחש פה. הכי קל זה לשבת במרחק ביטחון, ולומר כל מיני דברים בלי לדעת מה באמת מתרחש פה.

i am just me

New member
זה לא היה ציני

אני מראה גרפיטי נגד הפלסטינים כי את ההסתה נגד הישראלים יש מי שמסקר ומפיץ בעוד שאת ההסתה הזאת לא. זה נכון שזה נכתב, קרוב לוודאי, ע"י "איזה בן זונה שיושב שם בחו"ל וחושב את עצמו וחושב שהוא יודע מה צריך לעשות פה, ומה מתרחש פה." אבל תחשוב על זה שזה מה שהפלסטינים של חברון רואים וככה הם רואים אותנו. לא יודעת מה איתך, אבל אני לא רוצה שיראו אותי ככה.

למעלה