יווו יש לי הרבה הרבה מה להגיב....
לא פורים, אבל בכל זאת קבלו מגילה: ככה, כשרק הגענו לאמפי, חיכינו לפתיחת השערים, היה צחוקים רק מלחכות שם עם שאר האנשים- שיגעו את השומרת (כניסה 7). הייתה אחת שראתה את קלוד והתלהבה "הנה ההוא מרוקדים עם כוכבים!! " אמרתי לה "מה ז"א ההוא מרוקדים עם כוכבים? זה ההוא משרית חדד!" ... אח"כ נכנסנו. היה נחמד לראות את כולם- תות, לאה, ניבה, רותם, לירן, יפעת, שני, סיגל, שי, אלירן (היה נחמד להכיר!), וסורי למי ששכחתי... גם ראיתי פעם ראשונה את מאמא חדד ממש מקרוב, היא ושרית ממש דומות!!! טוב, ההופעה התחילה ב- 10 בדיוק, נהניתי מאוד. בהתחלה לא נכנסתי טוב לקטע של כל השילובי שירים והמחרוזות, כי כל פעם באתי לשיר בית, ו.... ופס! החליפו שיר.. חחח אשכרה "שיר בהפתעה", אבל נכנסתי דיי מהר לקטע ונהניתי מאוד... כ"כ כ"כ כ"כ... השומרים, כרגיל, הייו סכנה להנאה שלי, אבל... אמרתי לעצמי- יאללה... מה הם מורות? הם לא יוציאו אותי מהכיתה
אני אעמוד, ארקוד, וכל פעם שיתחשק להם- הם יקומו להושיב אותי. אם הם יושיבו אותי- אני אוכל לרקוד גם בישיבה, זה לא יימאס לי. אבל להם כם יימאס בשלב מסויים להושיב אותי, וצדקתי
היה ממש מגניב עם הקטע של השלטים שהרמנו, אני חושבת שהיא אהבה...! אח"כ היא וקלוד הרגו אותי מצחוק כשהוא כרע לה ברך,פשוט נדבקתי בצחוק שלהם... זה היה קטע קוע לראות את שניהם ככה צוחקים...
לא זוכרת מי- אבל אמרו פה שזה נשמע פלייבקי- אם זה היה פלייבקי, שרית לא הייתה מאבדת קצב ב"ונמריא"! אגב, ממש צחקתי כשקרתה הטעות הזו, ואהבתי את זה כי זה כזה אנושי... בהתחלה קלטתי שמשו בקצב שונה, היה קצת מוזר. אבל מתישהו איבדתי את הקצב (אחריה..) ולא יכלתי להמשיך לשיר, ולאט לאט הקהל גם לא כ"כ שר, ושרית התחילה מחדש את השיר... בצורה מעולה כמובן
האש שקפצה מתישהו מהבמה- אני לא יכולה להגיד שזה היה יפה, כי זה גרם לי לכסות את העיניים
וזה היה חם למדי, אבל בשנייה הראשונה קלטתי שזה אש וזה דיי מגניב לדעתי! אח"כ היו זיקוקים כשממש הייתי קרובה לבמה, ו... יוו זה היה יפה אבל מפחיד! נכנס לי גיץ לעין, ואני מה זה היסטרית בכל המ שקשור לעיניים.. אז ישר עצמתי אותן והסתובבתי עם הגב למבה.. אבל אז ראיתי שזה כלום, קשה להסביר... פתחתי את העין והכל היה בסדר גמור
פשוט סתם ניבהלתי לרגע! הפירוטכניקה הייתה יפההה... הכי יפה היו הזיקוקים שיצאו מאחורי הבמה
אנשים, תאמינו לי, צריך ליישם את מה שהמורות אומרות תמיד, ואני מצטטת: "ההפסקה נועדה כדי שתלכו לשירותים!!"
כנ"ל לגבי ההופעה, מנסיון
ההופעה נגמרה ברבע ל- 1, חשבתי שהיא תהיה יותר ארוכה, אבל גם שעתיים ורבע + הפסקה של חצי שעה זה שווה...
אז זהו, יפה לכם שסיימתם לקרוא את כל ההודעה שלי....
דבר אחרון והכי חשוב- תודה על כ--------ל התמונות שהעליתם לפה, יפות בהחלט! אה, אגב- הכי אהבתי את הלבושת של הגופייה השחורה והמכנס הירוק+ הבגד הלבן והמדהים של שרית, ואת התסרוקת שהייתה בהתחלה בהתחלה.... לילה טוב ושבוע טוב לכווווולם!